PSB Alpha T20

1,860 лв.

Модел:
PSB Alpha T20
Марка:
PSB

Няма оценка Напиши мнение

Опции


Безплатна доставка при плащане по банка

Кредитен модул TBI Bank 19.68

Само за 173.60 лв. на месец

поръчай на изплащане
12 x 174.08 лв.

Описание

Подовостоящите озвучителни тела T20 на PSB доставят най-високото качество на звука в новата серия Alpha, и лесно ще изпълнят стая с всякакъв размер с сочен и обемен звук. Използвайки последните разработки в акустичния дизайн и най-напредничавите технологии за производство на кутии и високоговорители, изцяло новите подовостоящи тонколони от серията използват 5,25 инчови ниско/средночестотни високоговорители в комбинация с патентования дизайн на високочестотния високоговорител и кросоувъра за да доставят по-голям и по-дързък звук с безупречна стерео картина. Заедно с C10, новите T20 са перфектния старт при създаването на ултимативната система за домашно кино.

Акустика и детайлност като от концерт на живо   

T20 разполага с 0,75 инчов високочестотен високоговорител с купол от анодизиран в черно алуминий, който разширява високочестотното представяне както никога досега, понижавайки нивата на изкривявания до минимум за да достави богата сцена изпълнена с детайлност. За разлика от други концепции в този ценови клас, изцяло новите туитъри в серията Alpha разполагат с ферофлуидно охлаждане за да предотвратят динамичната компресия, както и с неодимов магнит за висока чувствителност. Предноразположения вълновод работи за омекотяване на представянето на кросоувъра и за подобряване на честотната характеристика при слушане в и извън извън обичайния ъгъл.

Създадени за дълбок и детайлен бас

Разполагайки с ексклузивните 5,25 инчови ниско/средночестотни високоговорители на PSB сдвоени с двуслойни намотки за невероятна проводимост, най-новите подовостоящи озвучителни тела от серията Alpha осигуряват забележителни нива на нискочестотно представяне и невероятна ефективност за тонколони с такава цена. Специално текстурираният полипропиленов конус, който минимизира възможностите за механични изкривявания и пречупвания е перфектно напаснат чрез кросоувър с високочестотния високоговорител за едно меко звучащо преливане между ниски и високи честоти. Тонколоните са снабдени с задноразположен изходен бас-рефлексен порт, разширяващ и контролиращ стегнато баса още повече. 

Референтен дизайн на кросоувъра   

Разработените от нулата T20 използват нов кросоувър, който превъзхожда всички стандарти с иновативния си дизайн доставящ най-стегнатия контрол и най-равната честотна характеристика. Разработен да бъде нещо повече от прост разпределител на ниски и високи честоти към високоговорителите, кросоувъра в T20 работи със сложен нискочестотен филтър Butterworth в центъра за да минимизира изкривяванията и за да създаде огромна и детайлна сцена за възможно най-доброто слушателско преживяване. 

Изработени с прецизност   

Използвайки специален MDF и уникална комбинация от дебелина на стените и укрепващи елементи, Alpha T20 безпроблемно контролират вътрешните резонанси с лек материал, който е акуратно позициониран за да редуцира стоящите вълни. Добре конструираните и изключително здрави кутии са завършени с висококачествен винилов фурнир с вид на истинско дърво, и разполагат с акустично прозрачни магнитни решетки, правещи тези озвучителни тела да се впишат във всеки декор.

Характериситики:

Честотна характеристика:

При ъгъл 0° ± 3dB: 36-21,000Hz

При ъгъл 0°±1 1/2dB: 54-20,000Hz

При ъгъл 30°±3dB: 54-10,000Hz

Нискочестотен филтър -10dB: 28Hz

Чувствителност:

В анехоична камера: 88dB

В обикновена стая: 90dB

Съпротивление:

Номинално: 8 Ohm

Минимално: 6 Ohm

Мощност:

Препоръчителна: 15-120 вата

Програмна: 60 вата

Акустичен дизайн:

Високочестотен високоговорител: 3/4 инча (19 мм), с алуминиев купол анодизиран в черно, с ферофлуидно охлаждане и неодимов магнит

Ниско/средночестотен високоговорител: 2 x 5 1/4 инча (133 мм) с текстуриран полипропиленов конус с гумена гофра   

Честота на срез на кросоувъра: 2,500Hz, L4

Дизайн: бас-рефлексен, с настроен изходен порт с размер 2 1/2 ична (63.5 мм), задно разположен

Конструкция:

Кутия: 5/8 инча (15 мм) MDF 

Предна част: 1 инч  (25.4 мм) MDF

Задна част:  5/8 инча (15 мм) MDF

Решетка: Черен метал с микро перфорации, с магнитно закачване 

Размери (Ш x В x Д): 

Нето: 170 x 825 x 243 мм

Тегло:

Нетно тегло: 11.9 кг (всяка тонколона)     

Тегло с опаковката: 28.5 кг. (чифт)

Цветове: Черен дъб или Орех 

Цена за чифт.

Мнения (0)

Напиши мнение