PSB Imagine X2T

3,520 лв. 3,345 лв.

Модел:
PSB Imagine X2T
Марка:
PSB

Няма оценка Напиши мнение

Безплатна доставка при плащане по банка

Кредитен модул TBI Bank 19.68

Само за 312.20 лв. на месец

поръчай на изплащане
12 x 313.07 лв.

Описание

Този тънък подовостоящ модел заема много от иновациите в дизайна на многократно награждаваните T2, но въпреки това струва само една трета от цената им! От PSB са спестили най-много от опростения дизайн на кутиите, но напредъка в останалите компоненти им е позволил да произведат озвучителни тела, предлагащи едно съвсем ново ниво на представяне в тази ценова категория.  

Бързо и добре артикулирано удължено нискочестотно представяне.   

Всеки 6,5 инчов високоговорител работи в собствена акустична камера, настроена с предно разположен бас рефлексен порт за да се постигне невероятно ниво на контрол и пространствено и динамично високо качество на звука. С разделянето и индивидуалното портване на всяка камера се елиминират стоящите вълни вътре в самата висока и тънка кутия на X2T. Разположението на говорителите също редуцира феномена "първо отражение", като минимизира негативните ефекти от него, като по този начин се създава много по-акуратно и тонално вярно нискочестотно представяне. Резултатът от всичко това - мощен и авторитетен бас без изкривявания.

Ушите ни са най-чувствителни в средночестотния регистър.  

Imagine X2T е с истински три-лентов дизайн, като за целта се използва отделен средночестотен високоговорител в собствена настроена акустична камера за идеална дисперсия и ниски нива на изкривяване при високо звуково налягане. Изцяло новият говорител е разработен специално за Imagine X2T. 5,25 инчовият карбонов средночестотен драйвер е с нова форма и филетирана гофра за да се оптимизира репродукцията на човешкия глас. Тънките кутии на тонколоните допринасят за предотвратяването на ефектите на дифракция, които могат да създадат ранни акустични отражения, които оцветяват звука на гласовете и инструментите.   

Високочестотен високоговорител от чист титан.   

1 инчовият туитър комбинира високо съотношение здравина/маса  за ултра-бързи транзиенти и разширен честотен отклик без проблем много над чуваемия честотен диапазон. Високо температурната намотка с ферофлуидно охлаждане позволява високи звукови налягания без компресия, а магнитната система от истински неодимов магнит дава висока чувствителност и акуратна работа и в ниския край на работния честотен диапазон. Внимателно разработения фазов щепсел (малките пластинки пред купола на говорителя) повишава високочестотния отклик и помага за контрола на неизменните повреди от малки пръсти.

Цена за чифт.

Мнения (0)

Напиши мнение