PSB Synchrony T800

27,970 лв.

Модел:
PSB Synchrony T800
Марка:
PSB

Няма оценка Напиши мнение

Опции


Безплатна доставка при плащане по банка

Кредитен модул TBI Bank 19.68

Само за 2610.53 лв. на месец

Описание

Престижен звук

Флагманът в серията премиум подовостоящи тонколони Synchrony T800 презентира най-съвремения прочит на девиза „верни на природата” който е следван неотлъчно през всички 50 години история на фирмата PSB. Най-големите и най-акуратни озвучителни тела произведени някога от PSB, T800 доставя калибър на микро-детайл и реализъм, който никога не е чуван досега.

Честотен отклик:  21-23,000Hz (±3db), 24-20,000Hz (±1.5db)

3 x 8 инчови (203 мм) нискочестотни и 1 x 5¼ инча (133 мм) средночестотни високоговорители с конуси от тъкани карбонови нишки, изляти алуминиеви шасита, масивни гумени гофри и съвременни двигателни системи 

1 инчов (25 мм) титаниев високочестотен високоговорител с ферофлуид 

Кутия от MDF с ниски резононси, значително укрепване и декуплиран алуминиев преден панел

Излизащи извън обема на тонколоните стабилизатори с интегрирани изолатори на IsoAcoustic

Съвременна платформа на високоговорителите

8 инчовите (200 мм) нискочестотни и 5 ¼ инчовият средночестотен драйвери разполагат с здрави алуминиеви шасита, конуси от карбон, масивни гумени гофри и съвременна структура на задвижващата система, която запазва постоянно магнитно поле в пространството на намотката. 1 инчовият титаниев високочестотен високоговорител разполага с ферофлуидно демпване и неодимов магнит.

Подобрената платформа на високоговорителите води да драматично намаляване на не-линейните изкривявания, позволявайки по-високи нива на звуково налягане без компресия или повишаване на нивата на хармонични изкривявания и интермодулационни изкривявания. Това може да бъде забелязано веднага благодарение на по-отверения средночестотен диапазон и дълбокото нискочестотно въздействие. Малките градации в звука, или микро-динамиката са значително подобрени в сравнение с всички предишни високоговорители. Всички компоненти на съвременната сглобка на драйверите - Фаредееви пръстени, по-дълга намотка и симетрично магнитно задвижване – работят в хармония за да намалят изкривяванията.

В помощ на подобрените високоговорители е най-напредничавият кросоувър с перфектна амплитуда Linkwitz-Riley от 4ти ред, който някога е бил интегриран в озвучителни тела на PSB, използващ полифилмови кондензатори с висок волтаж и безкислородни проводници за пълен контрол на високоговорителите.

Без шум

Здравото, акустично инертно MDF шаси с преден панел с алуминиево покритие за максимална устойчивост и плътност обгръщат Synchrony T800. Използвани са индивидуално настроени камери и задноразположени портове за всеки нискочестотен високоговорител за да се елиминират стоящите вълни вътре в тонколоната.

В основата на всяка T800 са използвани специално разработени и интегрирани изолационни крака на IsoAcoustics, които предотвратяват отразяването на механичната енергия породена от високоговорителите да се върне към кутията. Заедно с излизащите от тонколоните стабилизатори, изолаторите осигуряват високо ниво на изолация и контрол на озвучителните тела, като заедно се съпротивляват на страничното движение и осцилации за да се запази акуратността и настройката според слушателската позиция. Вътрешните отражения са подтиснати, което води до по-добра яснота и обемност на звука.

Удължен нискочестотен отклик

T800 предлага пълната честотна лента от 21 Hz до 23kHz (±3db) с добре дефинирано, удължено нискочестотно представяне, сравнимо с това на събуфър с премиум качество. Със своя широк динамичен обхват T800 могат да възпроизвеждат музика с нива, които можете да слушате само на истински концерт – дори и в големи помещения.  T800 могат да свирят с най-много ниски честоти и най-силно от всички други тонколони на PSB, с най-ниски нива на изкривявания на всякакво ниво.

На слушателите е предоставяна възможност да направят фина настройка на ниските честоти за да контролират най-честите проблеми с резонанси от стаят с включените в комплекта две тапи за портовете. Това позволява да се контролира нискочестотното възпороизвеждане по собствен вкус, за да постигнете перфектния баланс за вас.

Премиум елегантност

T800 се предлагат в два великолепни завършека – сатенен орехов фурнир и черен пиано лак. Акустично прозрачните решетки с магнитно закрепване осигуряват елегантна нотка, която ще допълни чудесно всеки интериор.

Технически спецификации:

Честотен отклик:

В оста @ 0° ±3dB: 21-23,000Hz

В оста @ 0° ±1 ½ dB: 24-20,000Hz

Извън оста @ 30° ±1 ½ dB: 30-10,000Hz

Нискочестотно отрязване: 20Hz

Чувствителност:

В анехоична камера: 89dB

В стая за слушане: 91dB

Съпротивление:

Номинално: 4 Ohms

Минимално: 4 Ohms

Мощност:

Препоръчителна: 20 - 300 Watts

Програмна: 300 Watts

Акустичен дизайн:

Високочестотен високоговорител: 1 инч (25 мм) , с титаниев купол и ферофлуид

Средночестотен високоговорител: 5 ¼ инчов (133 мм) с излято алуминиево шаси, карбонов конус и гумена гофра

Нискочестотни високоговорители: 3 x 8 инча (203 мм) с излято алуминиево шаси, карбонов конус и гумена гофра

Кросоувър: 450Hz B3, 1800Hz LR4

Вид на тонколоната: Преходен три-лентов с бас рефлекс 

Три задно разположени басрефлексни порта  

Три индивидуални камери за нискочестотни високоговорители 

Размери / Тегло / Цветове:

Размери (Ш x В x Д): 377 x 1212 x 396 мм

Нетно тегло: 45.36 кг. 

Цветове: сатенен орехов фурнир, черен пиано лак

Особености:

Три чифта позлатени терминали за Tri-wire/Tri-amp

Магнитни решетки

Излизащи извън тонколоните стабилизатори с интегрирани изолатори IsoAcoustic GAIA II

Две тапи за басрефлексни портове

Цена за чифт.

Мнения (0)

Напиши мнение

Нови предложения

Integra DRX 8.4

Integra DRX 8.4

Запитване

DRX-8.4 - 11.4 канален мрежови аудио-видео ресийвърНай-добрият в този клас, 11.4-канален мрежов AV ресивер Integra DRX-8.4 доставя всички нюанси и мощност, зами...

Ново
Klipsch The Nines

Klipsch The Nines

3,989 лв.

THE NINES – АКТИВНИ БУКШЕЛФ ОЗВУЧИТЕЛНИ ТЕЛАHDMI-ARCМожете да се насладите на звука от вашия телевизор с The Nines благодарение на вградената технология HDMI-AR...

Ново
Klipsch The Sevens

Klipsch The Sevens

3,189 лв.

THE SEVENS – АКТИВНИ БУКШЕЛФ ОЗВУЧИТЕЛНИ ТЕЛА   HDMI-ARCМожете да се насладите на звука от вашия телевизор с The Sevens благодарение на вградената тех...

Ново
Klipsch RP-1600SW

Klipsch RP-1600SW

3,999 лв.

RP-1600SW – 16 инчов събуфър с голям ход  Най-добрите високопроизводителни събуфъри, които някога са произвеждани от Klipsch!Хипер-ефективно балансира...

Ново
Klipsch RP-1400SW

Klipsch RP-1400SW

2,999 лв.

RP-1400SW – 14 инчов събуфър с голям ход  Най-добрите високопроизводителни събуфъри, които някога са произвеждани от Klipsch!Хипер-ефективно балансира...

Ново