779 лв. 669 лв.

Модел:
Pro-Ject A1
Марка:
Pro-Ject

Няма оценка Напиши мнение

Безплатна доставка при плащане по банка

Кредитен модул TBI Bank 19.68

Само за 62.44 лв. на месец

поръчай на изплащане
12 x 62.61 лв.

Описание

От Pro-Ject Audio Systems са изключително горди да анонсират, че най-после са получили достъп до точната технология, която им позволява да произвеждат автомотични грамофони без деградация на качеството на сигнала – точно по стандартите на марката.

Ръчно произведени в Германия в традиционна фабрика с огромен опит в правенето на автоматични грамофони, новата серия AUTOMAT грамофони на Pro-Ject се един своеобразен фундамент в дизайна на автоматичните аналогови плеъри. Тази технически надеждна технология позволява достъп до звука и философията на Pro-Ject на една изцяло нова аудитория, и заедно с това едно достъпно висококачествено хай-фай преживяване на нормална цена в дома на хората. 

И всичко това започва с A1.

Изцяло механичната автоматика се задейства когато натиснете старт бутона и рамото автоматично се премества до началото на плочата. Когато просвирването започне, автоматиката е напълно извадена от уравнението. И понеже системата работи изцяло механично – без допълнителна електроника – тя наистина не влияе по никакъв начин на качеството на звука по време на слушане!

Тежко шаси от MDF

Дизайнът на дървеното шаси избягва празните пространства навсякъде, където е възможно. В резултат на това, голямата маса на шасито редуцира нежеланите резонанси до минимум и декуплира A1 от външни влияния.

Нови крака със силиконово демпване

Новите крака декуплират ефективно грамофона от повърхността, на която е поставен използвайки вътрешен силиконов демпващ слой. Това е характеристика от изключително значение за всеки добър грамофон, като играе и ролята на още един механизъм, който не позволява на външни интерференции и резонанси да повлияят на качеството на звука.

Ултра-леко алуминиево рамо

A1 разполага с 8,3 инчово ултра-леко алуминиево рамо. Комбинирането му с Ortofon OM10 води до невероятно бърз отклик и детайл в транзиентите и микродинамиката. Противотежестта и анти-скейтинга са предварително настроени във фабриката, което прави A1 готов за употреба секунди след разопаковане.

Подсилен с карбонови нишки антимагнитен държач за дозата

Държача е с изцяло нов дизайн, разработен специално за A1. Той е изработен от подсилен с карбонови нишки полимер, което го прави супер стабилен и здрав, но с възможно най-ниско тегло. Композитния материал от полимер/карбон разполага със страхотни качества при вътрешното демпване на резонанси.

Демпван алуминиев плотер

Алуминиевият плотер е 100% произведен в Германия. Плотерът се произвежда с три процеса – първо се щампова, огъва и перфорира. След това се добавя демпващ пръстен от вътрешната страна, за да се повиши теглото и за да се редуцират резонансите. Допълнителна стъпка е прецизното му балансиране. В последния етап плотерът получава боя, която спомага за изцяло черния изчистен външен вид на A1.

Перфектна скорост, грамофонен предусилвател, кабел

В типичен за Pro-Ject стил, двигателят на грамофона се контролира електронно. Превключването между 33 и 45 оборота става чрез натискането на едно копче. Вграденият превключващ се грамофонен предусилвател прави A1 невероятно гъвкав и ви позволява да го включите директно към всеки линеен вход или да изключите RIAA-та и да ползвате външна. A1 идва с кабелът Connect It E, който е със полу-балансиран дизайн и нисък капацитет, с превъзходна екранировка и е уникален в своя ценови клас.

Характеристики:

Предварително монтирана и настроена доза Ortofon OM10 

Вграден грамофонен предусилвател с възможност за изключване  

8,3” ултра-леко рамо от черен алуминий 

Прецизна механика с автоматични стартиране и спиране 

Демпван алуминиев плотер за намаляване на wow & flutter

Специален антимагнитен държач за доза подсилен с карбонови нишки 

Анти-резонансно демпнато дървено шаси  

Нови крака със силиконово демпване  

Електронно контролирани скорости на просвирване  

Премиум полу-симетричен интерконект Connect it E 

Позлатени RCA конектори

В комплекта е включен капак 

Ръчно произведен в Германия 

Технически спецификации:

Скорости:  33, 45 (с електронно превключване)  

Задвижване: ремъчно, напълно автоматично 

Плотер: демпван алуминиев

Wow & flutter:  33: +/-0,27%; 45: +/-0,25% 

Коректност на скоростта:  33: +/-0,75%; 45: +/-0,65% 

Съотношение сигнал/шум: 65dB 

Рамо:  ултра-леко 8,3 инчово алуминиево  

Ефективна дължина на рамото: 211 мм    

Надвес: 19,5 мм 

Аксесоари включени в комплекта: 15V DC / 0,8A захранване, капак, адаптер за 7 инчови плочи, филцов мат, интерконектен кабел Connect it E

Консумация: 1,5W

Размери (Ш х В х Д): 430 x 130 x 365 мм  

Тегло: 5,6 кг нето


Мнения (0)

Напиши мнение

Нови предложения

Bang & Olufsen Beosound Level

Bang & Olufsen Beosound Level

2,739 лв.

BEOSOUND LEVEL  Портативна мрежова тонколона   Направена да устои на времето, направена да е вечна. Beosound Level е обещанието на Bang &...

Ново
Bang & Olufsen Beosound Emerge

Bang & Olufsen Beosound Emerge

1,459 лв.

BEOSOUND EMERGE  Невъзможно тънка.  Една тънка безжична мрежова тонколона, която се събира навсякъде в стаята и разполага с пълнообхватен, у...

Ново
Pioneer VSX-LX805

Pioneer VSX-LX805

6,899 лв.

Влезте в Елита. Подгответе се за завладяващо домашно забавление с 11.4-каналния мрежов AV ресивер Pioneer VSX-LX805. Екипиран с технология от следващо поколение...

Ново
Bang & Olufsen Beosound A1 2nd Gen

Bang & Olufsen Beosound A1 2nd Gen

579 лв.

BEOSOUND A1 2ND GEN – водоустойчива блутут тонколона Повече време за слушане, напълно водоустойчива, интегрирани гласов асистент и телефония. Посрещнете по...

Ново
Bang & Olufsen Beolit 20

Bang & Olufsen Beolit 20

1,069 лв.

BEOLIT 20Грабнетe я. И се дръжте здраво!Голям, удовлетворяващ компанията звук. Измамно компактен дизайн. Beolit 20 носи жега на дансинга без да пропусне нито уд...

Ново