Pro-Ject Cork it

49 лв.

Модел:
Pro-Ject Cork it
Марка:
Pro-Ject

Няма оценка Напиши мнение

Безплатна доставка при плашане по банка

Описание

Настройка на звука с подложка за грамофон       

• Алтернативна подложка със специални характеристики   

• Демпване на резонансите от металните плотери на грамофоните     

• По малко шум    

• Избягва натрупването на статично електричество      

• Подходяща за всички грамофони     

• Перфектна комбинация с Clamp it   

Подложките за грамофони винаги са били обект на дискусия - как влияят на звука. Взаимодействието между плочата и повърхността може да бъде наблюдавано лесно с супер чувствителността на добра доза и игла. 

Масово използваните филцови матове позволяват мек контакт между плочата и плотера, но имат един недостатък - зареждането със статично електричество. Това означава, че тези подложки събират и много прах, който се отлага и по плочата. Освен това способността за демпване е много ограничена, и това може да се превърне в проблем при използване върху метални плотери. По дебелите гумени подложки предлагат твърде голяма способност за елиминиране на вибрациите и имат изолационен ефект, който оставя статичното електричество върху винила и в резултат се чуват разряди като пукане.  

Кожената и корковата подложки на Pro-Ject са две различни, но много интересни опции за подобряване на качеството на звука. Резонансите се обират много по ефикасно в сравнение с филцовата подложка, освен това държат праха и статичното електричество далеч. 

Кой от двата варианта е по добър е въпрос на вкус и дизайн на плотера. Един достъпен начин да подобрите звука и да намалите шумовете, породени от прах и статично електричество. Можете да чуете разликата!

Материал: корк

Диаметър: 300 мм

Дебелина: 1,5 мм

Цвят: кафяв


Мнения (0)

Напиши мнение