729 лв. 619 лв.

Модел:
Pro-Ject T1
Марка:
Pro-Ject

Няма оценка Напиши мнение

Опции


Безплатна доставка при плашане по банка

Кредитен модул TBI Bank 19.68

Само за 57.77 лв. на месец

поръчай на изплащане
12 x 57.93 лв.

Описание

Грамофон от ново поколение, въвеждащ в аудиофилските преживявания.  

Pro-Ject T1: Един грамофон от ново поколение!

T1 на Pro-Ject е първият грамофон от новата T серия на марката и се цели да достави истински хай-фай звук, но на приемлива цена. Използвайки висококачествени материали, стилна естетика и възпроизвеждайки богат и жив звук, този грамофон е бил продължително разработван, за да не бъдат направени никакви компромиси в качеството на звука и за да бъде постигната тази достъпна цена.

Стилният плинт, изработен на CNC машина се предлага в черен пиано лак, сатенено бяло и орех не включва никакви пластмасови части и е внимателно изработен за да буде сигурно, че в него няма кухи пространства за избягване на нежеланите вибрации вътре в шасито. Съобразен с цялостната философия на дизайна, стъкления плотер също е тежък, с анти-резонансен дизайн - избягвайки ограниченията на алтернативите от пластмаса и леки метали. На последно място, грамофонът разполага със специални крака, които вършат много добра работа при изолирането на T1 от вибрациите породени от вашата хай-фай система.

Аудиофилски дизайн на ново достъпно ценово ниво:

В T1 двигателя задвижва чрез ремък изцяло новия суб-плотер, който е монтиран на ултра-прецизен 0.001mm основен лагер с закален стоманен вал и месингова втулка - точно като на вече известните грамофони от серията Essential III. Заради избора на задвижване, T1 е способен да осигури мека, анти-резонансна платформа за рамото и дозата. Рамото на T1 е нов модел, базиран на предишни дизайни на Pro-Ject. Със своята ефективна дължина от 8,6 инча и здрава алуминева конструкция, това рамо, излято в една част също разполага с лагеруване с ниско триене за абсолютна акуратност при употреба. Освен че разполага с изчистен и стилен външен вид, интегрираната доза няма да породи никакви допълнителни вибрации, а това е голямо подобрение спрямо другите премахващи се, завинтвани или залепени дози!

Грамофонът идва с предварително монтирана ММ доза Ortofon OM 5E с елиптична диамантена игла - това е един истински хай-фай източник, без никакви компромиси.

T1 е завършен със супер-екранирани, полу-симетрични интерконектни кабели с ниско капацитивно съпротивление, специално разработени от Pro-Ject .Наличен е капак за допълнителна защита и филцов мат за да пази вашите плочи. 

T1 е един нов и достъпен модел. Все още се произвежда в Европа във фабрика за грамофони с десетилетен опит - един истински хай-фай грамофон който изглежда и звучи превъзходно!

Характеристики:

С ремъчно задвижване

Анти-резонансен съб-плотер

Тежък 8 мм стъклен плотер с нулеви резонанси

Прецизно изработно на CNC машина шаси, БЕЗ кухи пространства, БЕЗ пластмаса

Предварително монтирана MM доза Ortofon OM5e 

8,6-инчово леко алуминиево рамо с висока прецизност  

Окачване на рамото с ниско триене, освободено от вибрации    

Дизайн на рамото от едно цяло парче, с интегрирана доза

Супер екранирани, полу-симетрични интерконектни кабели с ниско капацитивно съпротивление

Абсорбиращи вибрациите крака 

Елегантен капак с настройващи се панти

Предлага се в черен пиано лак, матирано сатенено бяло и орех

Ръчно изработен в Европа


Етикети:

Мнения (0)

Напиши мнение