Sonus Faber Lumina III

3,999 лв.

Модел:
Sonus Faber Lumina III
Марка:
Sonus Faber

Няма оценка Напиши мнение

Опции


Безплатна доставка при плашане по банка

Кредитен модул TBI Bank 19.68

Само за 373.24 лв. на месец

поръчай на изплащане
12 x 374.28 лв.

Описание

Lumina III са компактни и елегантни подовостоящи озвучителни тела, перфектен избор за всяко помещение със средни размери. Тонколоните осигуряват широк честотен отклик, великолепна динамика и красива репрезентация на средни честоти.

Колекцията Lumina на Sonus Faber представлява една вълнуваща промяна, новост за типичното портфолио на марката, но въпреки това способна да въплати историята и ценностите на Sonus Faber.  Централно място във визуалната идентичност на серията заема философията „непринуденост”, като тя се стреми да достигне по-широка публика за да достави луксозно музикално преживяване в повече домове, което става възможно благодарение на дълготрайните  традиции на марката в използването на изтънчени материали и внимателна майсторска изработка. 

Лукс, минимализъм, натуралност

Семплия дизайн на моделите от серията Lumina е избран за да акцентира върху качеството на използваните материали. Този принцип и минимализма директно улавят есенцията на продукта, който е внимателно проектиран в съответствие с теорията „по-малкото е повече”.

Колекцията Lumina използва основните принципи на Sonus Faber и употребата на техните иконични материали, включително кожа, високоговорители от естествени материали и истинско многослойно дърво – предни панели от орех и венге с кленова кутия и в черен пиано лак. Всички продукти в серията отдават почит на историческото наследство на марката и са произведени в Италия.

Колекцията се предлага в една достъпна ценова категория, без да е направен компромис в качеството на звука, за да може всеки да се наслади на истинско Sonus Faber преживяване.

Цяла система за домашно кино за истинска наслада за всички сетива

Очевидно е, че колекцията Lumina е перфектна за стерео системи. Но ако търсите повече от това, моделите в серията са идеални за всяка многоканална система.

Предлагайки повече акцент и съдържание на екшън сцените, диалозите и филмовата музика, озвучителните тела от колекцията Lumina се съчетават перфектно със събуфърите Gravis, които са изработени от същите материали и цветове. Lumina и Gravis се комбинират за да се създаде многоканална кино система, предлагаща богат и добре артикулиран звук, осигуряващ възможности за подобрения и модификации, съобразени с вашето пространство и нужди.

Технически спецификации:

Вид на системата: трилентови подовостоящи тонколони с бас рефлекс

Високоговорители:

Високочестотен: Ø 29 мм DAD™ драйвер с висока резолюция

Средночестотен: Ø 150 мм с хартиен конус

Нискочестотние: Ø 2x150 мм с хартиен конус

Кросоувър: с оптимизиран отклик по амплитуда/фаза за оптимално представяне в пространство/време Para-cross topology™

Честоти на срез на кросоувъра: 350 и 3500 Hz

Честотен отклик: 40 Hz – 24.000 Hz

Чувствителност: 89 dB SPL (2.83V/1 метър)

Номинално съпротивление: 4 ohm

Препоръчителна мощност на усилвателя: 50W – 250W при сигнал без изкривявания

Размери (В X Ш X Д): 989 x 228 x 277,7 мм

Тегло: 15,9 кг (на всяка тонколона)

Цена за чифт.


Мнения (0)

Напиши мнение