Synthesis Action A100Titan

16,899 лв. 16,055 лв.

Модел:
Synthesis Action A100Titan
Марка:
Synthesis

Няма оценка Напиши мнение

Безплатна доставка при плащане по банка

Кредитен модул TBI Bank 19.68

Само за 1498.47 лв. на месец

поръчай на изплащане
12 x 1502.65 лв.

Описание

100W лампов интегриран стерео усилвател  

Три модела лампови стерео интегрирани усилватели с цифрово-аналогов преобразувател на борда, гарантиращи изключително звуково представяне от всеки цифров източник. Изработени с висококачествени материали и съвременни технологии, усилвателите от тази серия представляват изтънчен микс от изследвания, разработки и многогодишен опит. Създадени безкомпромисно за богат звук и вярна с оригинала музикална репродукция.

A100Titan осигурява минимално 200 вата (по 100 вата на канал) мощност от 8 броя лампи KT66 в ултралинейна двутактова конфигурация.

Усилвателят разполага с изцяло на ново разработен изходен трансформатор с авторитет, многократно надвишаващ неговите 100 вата за богата звукова сцена.

Характеристики:

USB & S/PDIF коаксиален входове

За първи път от Synthesis използват 24Bit/192KHz цифрово-аналогов преобразувател Wolfson за едно наистина страхотно слушателско преживяване.

Отопление на лампите с правотоково захранване

Всички лампи, с изключение на KT66 разполагат със стабилизирани правотокови отопления за да се редуцира шума до почти нечуваем минимум.

Изходен трансформатор

В изходният трансформатор е използвана силициева ламарина от най-висок клас за превъзходна репродукция в целия честотен спектър. С този нов специален изходен трансформатор, който е разработен специално за A100Titan от Synthesis са успели да постигнат изключително деликатна и прецизна звукова репродукция, вярна с оригиналния запис.

Механична конструкция на шасито

Захранването и изходните трансформатори са монтирани върху екстремно здрава структура с формата на буквата „Н”, която предпазва усилвателят от нежелани вибрации, което още повече намалява предаването на шум към лампите.

Дистанционно управление

Дистанционното разполага с превъзходна кутия изработена на CNC и меки бутони за да си пасне перфектно с естетиката на серията ACTION.

Крака

Четири изработени на CNC алуминиеви крака със сърцевина от естествена гума. Дълбочината и формата на тези гумени крака е била специално калкулирана за да се минимизират вибрациите и за да се изолира усилвателят от околните влияния.

Терминали за тонколони

Позлатени професионални терминали за тонколони за солидна дългосрочна връзка без оксидация подобряват звученето.

Терминали за източници

Позлатените керамични входове не позволяват оксидация.

Компоненти

Компонентите на A100Titan са внимателно подбрани със страхотна грижа. Използвани са само най-добрите налични компоненти и всеки един от тях е преминал продължителен анализ по отношение на влиянието му върху звука преди да бъде избран.

Селектирани лампи

Всички използвани лампи са подбрани след двустепенно затопляне. Изцяло компютърно контролирана машина контролира целия процес, селектирайки перфектните лампи, след които те са напаснати по двойки за перфектен баланс.

Технически спецификации:

Усилвателна секция (на всеки канал): 4 X KT66

Входна секция/драйверни лампи (на всеки канал): ECC83/12AX7, драйверни лампи (на всеки канал): ECC99/12bh7

Честотен отклик: 20Hz to 20KHz +- 0.5dB

Входно съпротивление: 50Kohm

Чувствителност на входа: 200mV за максимална мощност

Изходно съпротивление: 4-8 ohm

Конфигурация: паралелна двутактова, ултра-линейна, 43% тап

Изходна мощност: 100W RMS на 6 ohm на всеки канал, AB1 клас

Съотношение сигнал/шум: >90dB, A weighted

Входове: 5 линейни (CDP,DVD,RADIO,SAT,USB,DGT)

Изходи: предусилвателен изход

Цифрова секция:

Входове: USB-B (PC-Mac), коаксиален S/PDIF

Ъпсемплинг: 192KHz / 24Bit

Цифрово-аналогов преобразувател: 2 x Wolfson WM8740 в режим двойно моно

Изходна секция на ЦАП: операционен усилвател NJM2114L 

Аналогов изход: 1V RMS

Дистанционно управление: включено в комплекта, позволява контрол на усилването и избиране на вход

Консумация: 450W

Размери (Ш х Д х В): 420 x 450 x 260 мм 

Тегло: 40.0 кг.


Мнения (0)

Напиши мнение

Нови предложения

Loewe bild c

Loewe bild c

2,549 лв.

Гъвкави и доста умни. Телевизорите Loewe bild c осигуряват уникално зрително преживяване с цветни светове от най-високо качество благодарение на последно п...

Ново
Audio-Technica AT-LP2022

Audio-Technica AT-LP2022

2,345 лв.

Грамофонът от лимитирано издание AT-LP2022 отпразнува 60 години аудио превъзходство на Audio Technica и е разработен с модерна естетика и уникалност. Този изцял...

Ново
PSB Synchrony T800

PSB Synchrony T800

25,999 лв.

Престижен звукФлагманът в серията премиум подовостоящи тонколони Synchrony T800 презентира най-съвремения прочит на девиза „верни на природата” който е следван ...

Ново
DALI IO-6

DALI IO-6

659 лв.

Безжични хай-фай слушалки с водещ в класа си живот на батерията от 30 часа.  Разработени за максимален комфорт и устойчивост с натурален и прозрачен звук. ...

Ново
DALI IO-4

DALI IO-4

529 лв.

Безжични хай-фай слушалки с водещ в класа си живот на батерията от 60 часа.  Разработени за максимален комфорт и устойчивост с натурален и прозрачен звук. ...

Ново