Synthesis Action A40Virtus

12,299 лв. 11,685 лв.

Модел:
Synthesis Action A40Virtus
Марка:
Synthesis

Няма оценка Напиши мнение

Безплатна доставка при плащане по банка

Кредитен модул TBI Bank 19.68

Само за 1090.60 лв. на месец

поръчай на изплащане
12 x 1093.65 лв.

Описание

40W стерео интегриран лампов усилвател  

 Нов модел стерео интегриран лампов усилвател с интегриран цифрово-аналогов преобразувател гарантиращ невероятно звуково представяне от всеки цифров източник. Изработени с най-добрите материали и съвременни технологии, тази серия усилватели е една изтънчена смесица между изследвания, разработки и богат опит. Безкомпромисно разработени за богат, пълнокръвен звук и вярна с оригинала звукова репродукция.

A40Virtus осигурява минимум 40 вата на канал, излизащи от чифт лампи KT66 използвани в ултра-линейна дву-тактова конфигурация.

Усилвателят използва изцяло на ново разработен специален изходен трансформатор, придаващ богата звукова сцена с авторитет, надвишаващ многократно неговите 40 вата на канал.

Характеристики:

USB & S/PDIF коаксиален входове

За първи път от Synthesis използват 24Bit/192KHz цифрово-аналогов преобразувател Wolfson за едно наистина страхотно слушателско преживяване.

Отопление на лампите с правотоково захранване

Всички лампи, с изключение на KT66 разполагат със стабилизирани правотокови отопления за да се редуцира шума до почти нечуваем минимум.

Изходен трансформатор

В изходният трансформатор е използвана силициева ламарина от най-висок клас за превъзходна репродукция в целия честотен спектър. С този нов специален изходен трансформатор, който е разработен специално за A40Virtus от Synthesis са успели да постигнат изключително деликатна и прецизна звукова репродукция, вярна с оригиналния запис.

Механична конструкция на шасито

Захранването и изходните трансформатори са монтирани върху екстремно здрава структура с формата на буквата „Н”, която предпазва усилвателят от нежелани вибрации, което още повече намалява предаването на шум към лампите.

Дистанционно управление

Дистанционното разполага с превъзходна кутия изработена на CNC и меки бутони за да си пасне перфектно с естетиката на серията ACTION.

Крака

Четири изработени на CNC алуминиеви крака със сърцевина от естествена гума. Дълбочината и формата на тези гумени крака е била специално калкулирана за да се минимизират вибрациите и за да се изолира усилвателят от околните влияния.

Терминали за тонколони

Позлатени професионални терминали за тонколони за солидна дългосрочна връзка без оксидация подобряват звученето.

Терминали за източници

Позлатените керамични входове не позволяват оксидация.

Компоненти

Компонентите на A40Virtus са внимателно подбрани със страхотна грижа. Използвани са само най-добрите налични компоненти и всеки един от тях е преминал продължителен анализ по отношение на влиянието му върху звука преди да бъде избран.

Селектирани лампи

Всички използвани лампи са подбрани след двустепенно затопляне. Изцяло компютърно контролирана машина контролира целия процес, селектирайки перфектните лампи, след които те са напаснати по двойки за перфектен баланс.

Технически спецификации:

Усилвателна секция (на всеки канал): 2 X KT66

Входна секция/драйверни лампи (на всеки канал): ECC83/12AX7, драйверни лампи (на всеки канал): ECC99/12bh7

Честотен отклик: 20Hz to 20KHz +- 0.5dB

Входно съпротивление: 50Kohm

Чувствителност на входа: 300mV / 40W

Изходно съпротивление: 4-8 ohm

Конфигурация: паралелна двутактова, ултра-линейна, 43% тап

Изходна мощност: 40W RMS на 4/8 ohm на всеки канал, AB1 клас

Съотношение сигнал/шум: >90dB, A weighted

Аналогови входове: 5 линейни (CDP,DVD,RADIO,SAT,USB,DGT)

Изходи: предусилвателен изход

Шаси: метално

Консумация: 350W

Размери (Ш х Д х В): 420 x 450 x 260 мм 

Тегло: 35.0 кг.

Цифрова секция:

Съвместими формати: PCM Stereo 32-192KHz

Входове: USB (PC-Mac), коаксиален S/PDIF

Ъпсемплинг: 192KHz / 24Bit

Цифрово-аналогов преобразувател: 2 x Wolfson WM8740 в режим двойно моно

Изходна секция на ЦАП: операционен усилвател NJM2114L 

Аналогов изход: 1V RMS

Съотношение сигнал/шум: >90dB, A weighted


Мнения (0)

Напиши мнение

Нови предложения

Audio-Technica AT-LP2022

Audio-Technica AT-LP2022

2,345 лв.

Грамофонът от лимитирано издание AT-LP2022 отпразнува 60 години аудио превъзходство на Audio Technica и е разработен с модерна естетика и уникалност. Този изцял...

Ново
PSB Synchrony T800

PSB Synchrony T800

25,999 лв.

Престижен звукФлагманът в серията премиум подовостоящи тонколони Synchrony T800 презентира най-съвремения прочит на девиза „верни на природата” който е следван ...

Ново
DALI IO-6

DALI IO-6

659 лв.

Безжични хай-фай слушалки с водещ в класа си живот на батерията от 30 часа.  Разработени за максимален комфорт и устойчивост с натурален и прозрачен звук. ...

Ново
DALI IO-4

DALI IO-4

529 лв.

Безжични хай-фай слушалки с водещ в класа си живот на батерията от 60 часа.  Разработени за максимален комфорт и устойчивост с натурален и прозрачен звук. ...

Ново
DALI KORE

DALI KORE

160,000 лв.

DALI KORE са най-добрите озвучителни тела, които някога са правени от марката. Те са кулминацията на всичко, което DALI са научили в дизайна и разработката на т...

Ново