Yamaha RX-A6A

5,699 лв.

Модел:
Yamaha RX-A6A
Марка:
Yamaha

Няма оценка Напиши мнение

Безплатна доставка при плашане по банка

Кредитен модул TBI Bank 19.68

Само за 531.91 лв. на месец

поръчай на изплащане
12 x 533.39 лв.

Описание

A6A - 9.2 канала AVENTAGE със SURROUND: AI ™, HDMI ™ 7-in / 3-out, най-новият QCS407.

9,2-канален {с 11,2-канална обработка, 2-канален XLR} мощен съраунд звук със Zone2 / 3/4

Wi-Fi, Bluetooth®, AirPlay 2, Spotify Connect и аудио за няколко стаи MusicCast

AURO 3D чрез актуализация на FW

Dolby Atmos® и DTS: X® с CINEMA DSP HD3

Съраунд: AI автоматично оптимизира съраунд ефекта в реално време

HDMI ™ 7 входа / 3 изхода, 8K / 60Hz, 4K / 120Hz

Специална функция за игри (ALLM, VRR, QMS, QFT) чрез FW актуализация

ESS SABER ES9026PRO Ultra DAC плюс ES9007S DAC за преобразуване с висока производителност

YPAO ™ -RSC с 3D, многоточково измерване и прецизен еквалайзер

Гласов контрол с устройства Alexa и Google Assistant. * Наличността варира в зависимост от региона

ОКОЛНО: AI ™

AI технологията, вградена в DSP, анализира сцената на развлекателното съдържание и след това създава оптимален съраунд ефект, за да го възпроизведе с крайното въздействие. Този AI мигновено анализира сцени, като се фокусира върху различни звукови елементи като диалог, фонова музика, околни звуци и звукови ефекти и автоматично оптимизира съраунд ефекта в реално време. Представете си да имате звуков инженер на Yamaha точно там, докато слушате, настройвате най-добрия звук на живо и специално за вас. AI технологията създава завладяващо усещане за реализъм с изразителна сила отвъд конвенционалните ефекти на звуковото поле, предоставяйки ви възможно най-дълбокото развлекателно изживяване. Qualcomm® QCS407 с 64-битова обработка с висока прецизност осигурява прецизен съраунд звук.

CINEMA DSP HD3 за филми, музика и игри

Водещата технология за възпроизвеждане на звуково поле на Yamaha е създадена чрез комбиниране на действително измерените данни за звуковото поле с най-модерната технология за цифрова обработка на сигнала. Обновеният CINEMA DSP HD3 разполага с нови алгоритми за обработка на сигнали и увеличава максимално звуковите ефекти на театъра, пресъздавайки точно ново измерение на реализъм за звуково поле с богато чувство за присъствие и без усещане за граници. Чрез използване на предни, централни и съраунд високоговорители за създаване на заден виртуален високоговорител е възможно възпроизвеждане на CINEMA DSP HD3 до 11,1 канала * дори при конфигурация на 7.1-канален високоговорител.

* Изисква връзка с преден високоговорител за присъствие.

Dolby Atmos® с виртуализатор на височина

За тези, които нямат високоговорители в системата или високоговорители в системата си, Dolby Atmos с технология за виртуализация на височина симулира изживяването на Atmos с насочени напред машини. Конфигурирайте до пет високоговорителя, за да възпроизведете ефекта на два високоговорителя в тавана, или използвайте всичките седем канала, за да симулирате мощния ефект на четири високоговорители.

Почувствайте всяко измерение в Dolby Atmos. Насладете се на 5.1 съраунд система от високоговорители и два допълнителни високоговорителя или два високоговорителя с височина на Dolby Atmos, предоставящи драматични режийни ефекти за наистина обгръщащ звук - включително Dolby Surround миксер за старо съдържание.

DTS: X®

DTS: X потапящото аудио форматиране поставя звука там, където той естествено се появява в космоса, създавайки реалистичен многоизмерен звук. Включеният механизъм за пространствено преназначаване на DTS Neural: X ™ предлага подобрено потапяне и повишен реализъм във всичките ви любими филми.

AURO-3D *

Магията на технологиите AURO-3D® се крие в способността им да трансформират всяко пространство и всяко съдържание. AURO-3D ще достави чисто трансформиращо, спиращо дъха потапящо аудио изживяване всеки път. Уникалното вертикално стерео поле на AURO позволява на звука да се движи около нас, докато преживяваме ежедневието си, осигурявайки мощен звуков пейзаж, който ни пренася в света на избраното от нас съдържание. Избягайте в историята, изгубете се в музиката; изживявайте всеки момент и емоции по начина, по който природата е замислила.

Чуйте повече, почувствайте повече с AURO-3D.

Предимство на усилвателя с висока скорост

Нова схема постига повече от удвоена скорост на убиване и би допринесла за прецизно предаване на сигнала, ефективно за аудио сигнал с висока разделителна способност. По принцип усилвателят с висока скорост на убиване причинява нестабилно предаване на сигнала, новопроектираната схема на Yamaha постига висока скорост на нарастване със стабилно предаване на сигнала.

Висококачествени цифрови компоненти

Qualcomm® QCS407 е проектиран да осигури наистина превъзходно аудио изпълнение, с поддръжка на потапящо домашно аудио Dolby Atmos и DTS: X, както и специален аудио DSP с висока производителност.

Отличава се с най-модерното ESS 32-битово SABER PRO Premier DAC ES9026PRO. Патентованата 32-битова Hyper Stream, функция за компенсиране на общото хармонично изкривяване (THD) на ESS работи за минимизиране на нивата на шума. В комбинация с оригиналната концепция на Yamaha DOPG (DAC On Pure Ground), която елиминира потенциалната разлика между етапите на аудио веригата за намаляване на шума в земята, тя драстично подобрява тишината и разделителната способност в целия аудио диапазон за богато и изразително възпроизвеждане дори на най-деликатното звуци.

Антирезонансна технология Клин

Новопроектираният клин за антирезонансна технология (ART) е на пето метър в предната и средната част на основата на шасито. Заедно със структурата с двойно дъно, той намалява много повече вибрации от силовия трансформатор, силови транзистори и радиатори, както и вибрации, които могат да бъдат причинени от звука от високоговорителите - осигурявайки динамичен звук и фокусирано, точно възпроизвеждане.

Ново проектирана механична структура

Силно логичното и симетрично вътрешно оформление на частите и изцяло обновените платки са проектирани да поддържат възможно най-къси пътищата на сигнала на всяка платка. Новата H-cross рамка подобрява твърдостта на корпуса на приемника и стабилността на звука, позволявайки по-ясно, рязко и прозрачно възпроизвеждане. Също така новопроектираната механична структура допринася за избягване на прехода на вибрациите от трансформатора към усилвателната верига. Звуковите шумове се намаляват, за да се подобри яснотата.

Съвместим с безжичен заден високоговорител

Комбинирайте този AV приемник с безжичния стрийминг високоговорител MusicCast 50 или MusicCast 20 и се насладете на невероятното удобство при създаването на домашно кино с безжичен съраунд звук. Нещо повече, получавате зашеметяващо реалистичен звук с изчистена настройка без бъркотия. Лесно превърнете настоящата си всекидневна в специална среда за забавление, където можете напълно да се насладите на филми и музика.

Динамичен и завладяващ дизайн

Детайлите в дизайна и изработката на Yamaha създават произведение на визуалното и акустично изкуство.

Непорочната конструкция на шасито допълнително затвърждава подравняването на стабилността в работата. Красива форма, която задълбочава уникалността на AVENTAGE и продължава да засилва допълнително ключовия акустичен авторитет.

Използвайки верни отразявания на традицията и включвайки свежи нови дизайнерски принципи, новият външен вид AVENTAGE показва инженерството в най-иновативното си, вдъхновяващо най-добро.

Лесно управление от приложението MusicCast

Използвайте вашия смартфон или таблет заедно с приложението MusicCast CONTROLLER, за да управлявате AVR и да променяте настройките бързо и лесно. Същото приложение Controller функционира като дистанционно управление за всички ваши съвместими с MusicCast устройства, както и пълен контрол на звука в няколко помещения.

Гласов контрол (Alexa, Google Assistant)

Докосване или гласово управление - изборът е ваш. Интуитивно контролирайте един продукт на MusicCast или цяла система за целия дом с лекота, използвайки Alexa или Google Assistant и чуйте как домът ви оживява.

* Наличността на управление с гласови команди чрез Amazon Alexa и Google Assistant варира в зависимост от региона.

* За иницииране на гласови команди е необходимо устройство на трета страна.

Приложение AV Guide Guide за първоначална настройка

Без притеснения, без объркване. Използвайте това специално приложение, за да получите помощ за настройка на експерти за вашия AV приемник и устройства източник. Той дори ви води през различни други настройки като връзки на високоговорители, връзки на телевизори и устройства с източник и задания за усилвател на мощност.

11-канален предусилвателен изход

Можете да добавите външен усилвател на мощност (крайно стъпало) към този AV приемник, за да подобрите звука на високоговорителите си. Например, използването на усилвател на мощност за задвижване на важния преден канал в домашното кино ви дава допълнителна гъвкавост при изграждането на система с акцент върху качеството на звука.

XLR входен терминал

Оборудван с XLR балансирани аудио входни терминали, които имат изключителна репутация в света на професионалното аудио и са силно чувствителни към шум. В комбинация с балансирани изходни терминали на Blu-ray плейър или CD плейър, тази свързаност позволява висококачествено предаване на сигнал с намалено влошаване на качеството на звука поради външен шум.

Спецификации:

Брой канали: 9.2

Мощност W/Ch при 4 ома: 220 W

Звук Обработка: 

Dolby Atmos®

DTS :X™

Auro-3D®

Видео Обработка: Analog to HDMI преобразуване

1080P Ъпскейлинг

4K Ъпскейлинг (с HDMI Видео процесор)

4K Пропускане

HDCP 2.2

BT.2020

HDR10

Dolby Vision

Аудио DAC: 384 kHz/32-bit

HDMI Входове: 7

HDMI Изходи: 3

Активни Зони: Зона 2 Активна

Зона 3 Активна

Зона 3 HDMI

Зона 2 Pre-out

Зона 3 Pre-out

Свързаност:

Wi-Fi

Bluetooth

LAN

AirPlay

Chromecast

3D Видео пропускане: Да

Pre-Out: Да

Вход за Грамофон: Да

Размери (Ш x В x Д): 435 x 192 x 442 мм (с вдигната антена): 435 x 271 x 442 мм)
Тегло: 20.3 кг.

Етикети:

Мнения (0)

Напиши мнение