Yamaha SR-B20A

569 лв.

Модел:
Yamaha SR-B20A
Марка:
Yamaha

Няма оценка Напиши мнение

Опции


Безплатна доставка при плашане по банка

Кредитен модул TBI Bank 19.68

Само за 53.11 лв. на месец

поръчай на изплащане
12 x 53.25 лв.

Описание

Представете си да гледате филм и да чувате мекия звук на валящ дъжд навсякъде около вас. Или дори ревът на прелитащ над вас хеликоптер. Когато свържете този саундбар, ще чуете брилянтен звук, идващ от всички посоки. Един ефект на потапяне в звука, който няма как да получите от високоговорителите на вашия телевизор.

Да се насладите на страхотен звук е лесно. А сега да го получите също е лесно. Затова от Yamaha са направили този саундбар лесен за използване и лесен за обичане.

Моментално потапяне

В момента в който натиснете PLAY, вие ще чуете звук отляво, отдясно и дори над вас. Технологиите Virtual 3D surround и DTS virtual:X идват заедно за да обгърнат цялото ви същество със звук.

Лесен за настройка, лесен за употреба

Бърза настройка

Можете да инсталирате този саундбар и да се насладите на огромното подобрение на звука само за няколко минути. Просто поставете саундбарът под телевизора или използвайте монтажните отвори за да го монтирате на стената.

Удобен контрол

Лесно натройвайте режимите, усилването и други с приложението Sound Bar Remote във вашето мобилно устройство. Освен това, връзката чрез HDMI ARC позволява да контролирате вашите телевизор и саундбар само с едно дистанционно.

Кристално ясно

Богати ниски честоти

Благодарение на вградения двоен събуфър, вие ще се насладите на истински широколентов звук, с достатъчно ниски честоти само от един саундбар.

Ясни гласове

Без повече усилване за да чуете какво казва любимия ви герой. Технологията за ясен диалог доставя диалозите и коментарите напред, позволявайки гласовете да изпъкнат от околния шум.

Четири режима на звука

Оптимизирайте вашето забавление с избор от режими специално проектирани за музика, филми, игри или телевизия.

Лесно слушане на музика

Сдвоете саундбарът с всяко Bluetooth® съвместимо устройство и стриймвайте вашите любими музика, подкасти, интернет радио станции и забавления.

Просто се събира перфектно

Няма нужда да правите място за каквото и да било, освен за този малък саундбар. Вграденият събуфър позволява устройството да остане компактно, но и да доставя мощен бас.

Спецификации:

Високоговорители: предни ляв и десен канал: 5.5 см (2-1/8") × 2, високочестотни: 2.5 см (1") × 2, нискочестотни: 7.5 см (3") × 2

Изходна мощност: 120 W (предни канали: 30 W × 2-ch, вграден събуфър: 60 W)

Изход за събуфър: Yes

Bluetooth версия/профил: версия: Ver 5.0 / профил: A2DP / кодеци: SBC, AAC

Размери: при инсталация пред телевизор: 910 × 53 × 131 мм, при монтиране на саундбара на стена:  910 × 131 × 62 мм

Тегло: 3.2 кг.


Етикети:

Мнения (0)

Напиши мнение