799 лв. 749 лв.

Модел:
Yamaha CD-S303
Марка:
Yamaha

Няма оценка Напиши мнение

Опции


Безплатна доставка при плащане по банка

Кредитен модул TBI Bank 19.68

Само за 69.91 лв. на месец

12 ВНОСКИ
70.10 лв.
Кредитен калкулатор UNI Credit 1.2.0
Само няколко клика до желаната покупка от 150 лв. до 50 000 лв.:

1. Добавете желания от Вас продукт в кошницата.

2. В меню "Метод на плащане" изберете "На кредит с УниКредит Кънсюмър Файненсинг".

3. Изберете брой месечни вноски, според Вашите възможности и предпочитания.

4. Завършете кандидатстването изцяло дигитално или очаквайте телефонно обаждане.

Цена на артикула
749.00 лв.
Брой месеци за погасяване *
Размер на погасителна вноска
70.10 лв.
ГЛП
22.00%
ГПР
24.35%
* Срокът на изплащане се заявява при приключване на поръчката.
Откажи
Добавете в количката

Описание

Лесен за употреба висококачествен CD плеър със специални функции като Pure Direct, Intelligent Digital Servo и USB с поддръжка на MP3/WMA/LPCM/FLAC файлове.

Разработен да доставя радващо ухото качество на звука

Възползвайки се от характеристиките и качеството на много хай-енд компоненти, плеъра CD-S303 доставя звук, който ще задоволи отдадените музикални фенове. Освен просвирването на компакт дискове, устройството предоставя възможност за слушане на музика от USB памети чрез предно разположения USB порт.

Pure Direct

CD-S303 предлага популярната  функция Pure Direct, която можете да намерите и в усилвателите и АВ ресийвърите на Yamaha. При натискане на бутона на предния панел или на дистанционното се изключват цифровите изходи и дисплея. Това позволява плеъра да работи с възможно най-малко интерференции от шума, и съответно да реализира възможно най-високото качество на звука на аналоговите изходи.

Изтънчена схемотехника и подредба

Техниците на Yamaha са посветили много време и усилия за да проектират цялостното подреждане на интериора, частите и схемите, фактор, който значително подобрява качеството на звука. В резултат на всичко това, захранващите блокове за транспорта, дисплея и USB секцията, както и аналоговата и цифровата част са индувидуално изолирани за да се елиминират електромагнитни интерференции помежду им. За да се постигне идеален баланс в теглото за стабилно представяне, транспортния механизъм е поставен точно в средата на шасито.

Къси пътища на сигналите

Логичния и симетричен подход към подреждането на компонентите и схемите в кутията е разработен да запази пътя на сигнала във всяка схема възможно най-къс. Този специален дизайн поддържа пътя на сигнала и между самите секции прав и къс, минимизирайки шансовете за загуби или интерференции, нещо, което не се постига лесно.

Добре напаснати компоненти с високо качество

Всеки от индивидуалните компоненти в един CD плеър влияе на качеството на звука, и затова от Yamaha са положили много усилия в селектирането и напасването на части и материали. Аудио кондензатори от висок клас, нови нискошумящи широколентови операционни усилватели и специални демпващи материали под трансформатора и около сигналните кабели са само няколко примера за отдадеността на Yamaha към страхотно аудио качество. На кратко, изтънчеността под капака на CD-S303 е на ниво, което ще откриете в много по-скъпи модели.

Високопроизводителен цифрово-аналогов преобразувател

Използвайки 192 kHz/24-bit цифрово-аналогов преобразувател, висококачественото конвертиране се възползва от цифрови технологии, подобрявани от Yamaha в продължение на много години, осигурявайки превъзходни прецизност, съотношение сигнал/шум и динамичен обхват.

Плаващ механизъм на четящия лазер

Лазерния четец е изолиран на плаващ механизъм, за да може деликатната му работа да не бъде компроментирана от нежелани вибрации.

Интелигентно цифрово серво

Конвенционалната серво схематика не може да премахне напълно грешките породени от изкривен диск, прах и други дефекти. Тази система използва зависим DSP чип, ексклузивно за компакт дискове, за да проследява сигнала, да настройва проследяването на пътечките и фокуса на лазера, както и скороста на въртене на диска за да компенсира всички възможни проблеми.

Насладете се на вашите MP3, WMA, LPCM, AAC и FLAC файлове

USB портът на предния панел ви позволява да се налсадите лесно и удобно на висококачествен звук от MP3, WMA, LPCM, AAC или FLAC цифрови файлове запазени на USB памети. Можете също и да просвирвате файлове записани на CD-R/RW дискове.

CD Text дисплей с 3 режима 

Информация за просвирвания в момента компакт диск се показва директно на дисплея на CD плеъра. Трите режима преминават през заглавието на диска, името на артиста и името на песента.

Програмиране на просвирването (само за аудио дискове)

Екстремно лесно да е програмирате просвирването само на песните, които искате да чуете във всякакъв ред. Можете да изчистите програмата по всяко време само с едно докосване.

Други възможности, заслужаващи внимание:

- 10-бутона за директен достъп до песен 

- Разбъркано просвирване

- Повтаряне (цял диск/отделна песен)

- Дисплей с три режима

- 4 нива на подсветка

- Просвирване от последно слушана песен  

- Режим на готовност

- Памет за просвирване

Спецификации:

Вид CD плеър: Единичен

Съвместимост с дискове: CD, CD-R/RW

Съотношение сигнал/шум: 105 dB (CD)

Динамичен обхват: 96 dB

Хармонични изкривявания: 0.003% (CD)

Честотен отклик: 2 Hz-20 kHz (CD)

Изходи: цифров оптичен, цифров коаксиален, аналогов RCA

Размери (Ш x В x Д): 435 x 86 x 260 мм

Тегло: 3.5 кг.


Етикети:

Мнения (0)

Напиши мнение

Нови предложения

Polk V85

Polk V85

660 лв.

V85 – високопроизводително озвучително тяло за вграждане в стена от серия VKlippel Distortion Optimization за перфектна структура на задвижващия механизъм, наме...

Ново
Polk V80

Polk V80

600 лв.

V80 – високопроизводително озвучително тяло за вграждане в окачен таван от серия VKlippel Distortion Optimization за перфектна структура на задвижващия механизъ...

Ново
Polk V6s

Polk V6s

600 лв.

V6s – високопроизводително озвучително тяло за вграждане в окачен таван от серия VKlippel Distortion Optimization за перфектна структура на задвижващия механизъ...

Ново
Polk V65

Polk V65

540 лв.

V65 – високопроизводително правоъгълно озвучително тяло за вграждане в стена от серия VKlippel Distortion Optimization за перфектна структура на задвижващия мех...

Ново
Polk V60 Slim

Polk V60 Slim

440 лв.

V60 Slim – високопроизводително озвучително тяло за вграждане в окачен таван от серия V„Невидима” инсталация с Wafer-thin Sheer Grille™ на Polk Ексклузивни...

Ново