1,379 лв.

Модел:
Denon CEOL N10
Марка:
Denon

Няма оценка Напиши мнение

Опции


Безплатна доставка при плашане по банка

Кредитен модул TBI Bank 19.68

Само за 128.71 лв. на месец

поръчай на изплащане
12 x 129.07 лв.

Описание

Наслади се на изключителен звук, в минималистичен стил! Denon CEOL-N10 Hi-Fi Мрежовият CD Рисивър с HEOS аудио стрийминг, Bluetooth® и Alexa гласови команди е перфектната компактна стерео система за всичките ти музикални желания.

ЕДНА СИСТЕМА.

ЗА ВСИЧКО.

С Denon CEOL-N10 възможностите ти за слушане на музика са почти безкрайни. Слушай любимите си дискове, стриймвай музика чрез Spotify, Deezer Premium или Tidal, възползвай се от вградената мулти-рум технология HEOS, използвай Bluetooth® или локалната мрежа. Наслади се на интернет радио или AirPlay2. И най-удобното нещо: Управлявай тази мини HiFi система лесно, с гласовите команди на Amazon Alexa. Тя е хиляди неща. Тя е свежа, тя е CEOL.

АЛЕКСА, ПУСНИ ЛЮБИМАТА МИ ПЕСЕН!

Избери звука или източника, който решиш, увеличи силата на звука, мини на следващото парче - всичко това и много повече можеш да правиш с прости гласови команди. Мини системата CEOL-N10 е съвместима с Amazon Echo устройства и Alexa Гласовата услуга, буквално ще отгатва всяко твое желание по устните ти!

ПРОЕКТИРАНА ЗА ИЗКЛЮЧИТЕЛЕН ЗВУК.

CEOL-N10 е проектирана за оптимално звуково представяне, с изцяло наново разработени двулентови колони, които подобряват музикалната чистота и точност. Ще чуеш всеки инструмент ясно и със завидно качество.

ПОЛУЧАВАШ УДИВИТЕЛНОТО HEOS ПРЕЖИВЯВАНЕ.

Всяка стая в дома ти може да има свое собствено HEOS звучене. Или пък групирай множество HEOS съвместими устройства, за да изпълниш целия си дом с еднаква музика, като използваш домашната мрежа. С HEOS, мултирум значи множество опции. И всичко това - лесно и удобно за управление с интуитивното HEOS приложение.

ЕЛЕГАНТЕН МИНИМАЛИЗЪМ.

CEOL-N10 е с компактен дизайн, който допълва твоя стил. Красивата мини система Denon се предлага в черен, бял и сив висококачествен матиран финиш. Изтънченият индустриален дизайн на CEOL-N10 се вписва прекрасно във всеки дом и естетически предпочитания.

ЗАПОЧНИ ДА СЛУШАШ ОЩЕ СЕГА.

CEOL-N10 се настройва бързо и интуитивно. Броени минути са нужни от разопаковането, до това - да изпълниш дома си с красива музика. Просто следвай елементарните инструкции и свържи любимите си стрийминг услуги с лекота. Или просто пусни компакт диск. Изборът е твой.

СТРИЙМВАЙ ЛЮБИМАТА СИ МУЗИКА ОТ ВСЯКА ПЛАТФОРМА.

Слушай личната си музикална колекциа - дори с висока резолюция. CEOL-N10 мрежовият рисивър поддържа всички основни стрийминг формати. Всички чудесни музикални платформи са напълно интегрирани. Избери музика, която най-добре отговаря на настроението ти в момента.

Най-новият вариант на компактната система CEOL на Denon е първата с вградена HEOS мултирум стрийминг технология, превръщайки това компактно устройство в по-универсално от когато и да било. Въпреки размера си, по-малък от А4 формат, CEOL N10 подредено съчетава радио, CD плейър и много стрийминг възможности. През удобното приложение HEOS, можеш да слушаш музика от популярни източници, да стриймваш собствена музика с висока резолюция по мрежата или от USB стик. Или можеш да пускаш любимата си музика безжично през Bluetooth или AirPlay . Независимо от източника, усилвателят клас D изненадва с мощния си звук – нещо напълно неочаквано от такава малка система.


Мнения (0)

Напиши мнение