1,599 лв. 1,519 лв.

Модел:
NAD C 268
Марка:
NAD

Няма оценка Напиши мнение

Безплатна доставка при плашане по банка

Кредитен модул TBI Bank 19.68

Само за 141.77 лв. на месец

купи на изплащане
12 x 0.00 лв.

Описание

Забележително достъпно стерео крайно стъпало - C 268 разполага с функции и технологии, недостъпни в конкурентни продукти в същия ценови клас. Разработено за да се впише във всяка система, този усилвател може да бъде използван в разнообразни сценарии, включително в традиционна стерео система с предусилвател, за би-амп за вашите озвучителни тела или в система за домашно кино. NAD C 268 дори може да работи в мостов режим, като така безпроблемно трансформира щедрата си мощност от 2 х 80 вата в невероятните 300 вата. Въпреки че усилвателят изглежда като едно обикновено крайно стъпало, този продукт от класическата серия на NAD е изпълнен с богата гама от функции, които ще отведат вашата система на ново ниво. 

Невероятна гъвкавост    

От NAD внимателно са помислили за всички начини на употреба на всички продукти в серията Classic и са избрали стратегически най-важните функции. Благодарение на избираемите балансирани входове, C 268 е перфектен за употреба в комбинация с хай-енд предусилватели и процесори. Тези входове разполагат с контрол на входното ниво за лесно напасване с други компоненти, или за използване за би-амп. Линейният изход позволява добавяне на още мощност към същия канал за допълнителни тонколони или субуфъри. А освен всичко това, усилвателят има превключвател към мостов режим, който го превръща в невероятно мощен моноблок.  

Можете да сдвоите C 268 с хибридния цифров интегриран усилвател C 368, и когато двата се превключат в мостов режим, получавате по 300 вата на канал освободена от изкривявания мощност. Функцията за автоматично усещане на сигнал с възможност за указване на праг е перфектна за автоматизирани комплексни системи, или за скриването на усилвателя от поглед в шкаф. C 268 разполага и с терминал за заземяване, който е много полезен за елиминиране на шум и брум при използване в сложни системи от много компоненти.  

Да направим най-важното както трябва   

Като член на серията Classic на NAD, C 268 доставя богато и задоволяващо звуково представяне, благодарение на философията "музиката на първо място"  на марката". Акуратен баланс между каналите, правилни характеристика на входното и изходното съпротивление и ниско шумяща топология работят заедно в този стерео усилвател. Освен това, входовете на C 268, както балансираните, така и небалансираните, могат да приемат всеки сигнал от аналогов компонент, като предлагат идеалното входно съпротивление с линейни, ултра-ниско шумящи буфериращи операционни усилватели за да предотвратят всякак деградация на звука, породена от неправилен товар от източника на сигнал.  

Изтънчена мощност.   

Откакто се отдръпнаха от морално остарелите линейни захранващи блокове и усилвателна част от клас AB, от NAD са разработили дори още по-добри схеми базирани на превключващи се захранващи блокове и усилвателна част от клас D. Въпреки че преди са смятани за по-ниско качествени от традиционните топологии, напредничавите разработки на NAD в цифровите усилвателни технологии са довели до едни от най-добре представящите се усилватели на днешния пазар. Тези нови дизайни са линейни в широка честотна лента и осигуряват консистентна работа при всякакви натоварвания, което е един драматичен напредък. 

Захранването на C 268 е способно да доставя продължително почти 200 вата  и над 500 вата за кратък период от време за да позволи възпроизвежданите на  динамични музикални транзиенти. Иновативният дизайн на асиметричното усилване на NAD използва напълно всеки наличен ват от своите обширни запаси от динамична мощност за да репродуцира акуратно дори и най-чувствителната музика без изкривявания или компресия. 

C 268 използва персонализирана версия на вече доказаната топология Hypex UcD. Това позволява доставянето на масивна мощност с почти неизмерими изкривявания и шум в чуваемия честотен диапазон. Всеки детайл от този дизайн е бил внимателно изработен и перфектно напаснат за да предложи възможно най-доброто представяне. 


Мнения (0)

Напиши мнение