12,999 лв.

Модел:
NAD M17 V2
Марка:
NAD

Няма оценка Напиши мнение

Безплатна доставка при плашане по банка

Кредитен модул TBI Bank 19.68

Само за 1213.24 лв. на месец

купи на изплащане
12 x 0.00 лв.

Описание

Обградете се с перфекция!

На плещите на M17 V2 лежи трудната задача да представи най-доброто от съраунд звука, което могат да предложат от NAD. Разползгате с безкрайни възможности, благодарение на най-впечатляващата характеристика на M17 V2 - възможността за добавяне и подмяна на модули (Modular Design Construction (MDC)) - доказалия се във времето метод на NAD за справяне с преждевременното технологично остаряване. Dolby Atmos® и DTS-HD™ Master Audio в комбинация със системата за калибровка Dirac Live® доставят хипер-реализъм, който уловява всяко измерение на произведението. Добавете и перфектното бит-по-бит 4K UHD видео процесиране, и M17 V2 ще ви достави най-акуратните звук и картина които някога сте виждали. Този А/В процесор е неповторим в своята гъвкавост и обновени винаги до последната минута аудио-видео технологии. 

Пълен съраунд звук.     

M17 V2 предлага пълно HDMI превключване и декодиране на съраунд кодеци със своите 11.1 балансирани изхода. Идва с пълен набор от съвременни технологии като поддръжка на безкомпресионни съраунд формати като Dolby TrueHD и DTS-HD Masters Audio, а сега разкодира и обектно-базирано аудио с Dolby Atmos, и всичко това с най-високо ниво на представяне. Съраунд режима се настройва автоматично през всички цифрови входове на процесора, и най-добрата форма на декодиране взимайки в предвид броя и вида на вашите озвучителни тела бива избрана. Конвертирането на кодирания цифров побитов поток се реализира с висока резолюция и екстромно линейни цифрово-аналогови конвертори, внимателно подбрани заради превъзходните си характеристики.  

Гъвкавост.   

Най-съвременните HDMI технологии, включително HDCP 2.2, 4:4:4 цветна резолюция, HDR и CEC/ARC са поддържани. Цифровите входове и изходи са налични в коаксилен и оптичен вид за да разполагате с възможността да включите всичките си цифрови източници. Цифровите входове се конвертират в аналогов сигнал за използване във втора зона, а имате и опцията да конвертирате неизползваните линейни изходи за зона 3 и зона 4 за използване с независимо превключване на източника и контрол на усилването. Използвайки BluOS®, от NAD са улеснили значително добавянето на различни озвучителни тела във всяка стая на вашия дом. Процесорът разполага и с 12V спусъци за автоматично включване/изключване на крайни стъпала и друга техника, IR репитери и RS-232 порт за добавяне към сложни съвременни системи за домашна автоматизация като Crestron и Control4. Внимателно премислени и имплементирани функции като дискретни кодове за включване/изключване, директен достъп до различните входове и запомняне на FM радио станции улесняват интеграцията на M17 V2 в сложни системи за управление.

Най-изтънчената система в света за цифрови корекции на звука според помещението.    

Dirac Live® - мощен софтуеър за корекция на звука според акустиката на стаята е вграден в M17 V2, заедно със специално калиброван измервателен микрофон и Dirac Live FULL, специално разработен за NAD. Напредналите ентусиасти могат да настроят своята система за перфектно представяне, внасяйки корекции както в времевите закъсняния на всяко озвучително тяло, така и на нежеланите оцветявания на звука от стоящи вълни и други акустични артефакти, като имат и възможността да създават и собствени еквализации според отклика на стаята и опцията да избират от широк диапазон от калибровани измервателни микрофони на други производители. 

Предимството да разполагате с BluOS.    

M17 V2 разполага с една уникална характеристика, с която не разполага нито един друг хай-енд аудио-видео процесор, а именно BluOS® - съвременна операционна система и софтуеър за менажиране на цифрови музикални колекции, разработен от Bluesound. Когато се свърже с интернет чрез Lan или Wi-Fi, M17 V2 разполага с достъп до хиляди интернет радиостанции и над дузина високо качествени музикални услуги, включващи  Spotify, Amazon Music, Tidal, Deezer и много други. Със своята поддръжка на технологията Master Quality Authenticated (MQA), M17 V2 предлага аудио представяне с възможно най-високата резолюция в комбинация с най-доброто видео препредаване. 


Мнения (0)

Напиши мнение