11,899 лв.

Модел:
NAD M27
Марка:
NAD

Няма оценка Напиши мнение

Безплатна доставка при плашане по банка

Кредитен модул TBI Bank 19.68

Само за 1110.57 лв. на месец

купи на изплащане
12 x 0.00 лв.

Описание

Потопете се напълно в момента. Със свойте седем канала масивна мощност, M27 може без усилия да създаде наистина реалистичен съраунд звук, който ще ви транспортира директно в преживяването на истинска кино зала. M27 е с рейтинг от 180 вата на канал при продължителна работа, но спокойно ще осигури на 300 вата динамична мощност на канал, при натоварване на всичките 7 канала. M27 приема както балансирани, така и небалансирани сигнали и разполага с висококачествени терминали за свързване с озвучителни тела. Използвайки технологии като PowerDrive™, усилвателят успява да добави още повече динамика и дълбочина на любимите ви песни, концерти и филми. Разполагащ с невероятна енергийна ефективност, M27 ще достави повече от достатъчна мощност за всяка система, а в резултат на това ще получите забележителна звукова сцена.   

Хибридно цифрово усилване     

M27 използва последната усилвателна технология nCore™ лицензирана от Hypex. С nCore™, от Hypex са прецизирали тяхната UcD концепция до нови нива на перфектност подобрявайки модулатора за още по-добро изваждане на обратната връзка от сигнала и по-добрo генериране на PWM (Pulse-widht modulation). Изцяло дискретните усилвателни схеми също са подобрени за по-ниски нива на хармонични изкривявания и по-ниски загуби в режим на очакване - обикновено влизащи в конфликт характеристики при конвенционалните схеми. Добавения контролен контур инкорпорира интегратор с адаптивен клипинг позволява добавянето на още 20dB обратна връзка, които могат да бъдат използвани в целия аудио честотен диапазон поради своите екстремно ниски нива на фазово изместване, което води до драматично понижаване на изкривяванията по цялата честотна лента. Това помага и на така или иначе великолепните характеристики на UcD на инвариантност при натоварване и възможността за подаване на висок ток, често срещани при страхотно звучащите усилватели. Нищо не може да се сравни с представянето на хибридно-цифровата усилвателна технология. Звуковият характер на M27 само усилва историята разказана от числата.  Това е един невероятно мощен и прозрачен усилвателен дизайн, който просто прави всичко много добре.  

Напълно балансирано аудио.    

Същият ефективен аудио стандарт, използван от всички звукозаписни студия осигурява най-високото ниво на интегритет на сигнала с най-нискоте нива на шум. Заключващите се конектори и специалната електроника позволяват по-големи дължини на кабелите, без те да прихващат шум и без затихване на сигнала. Всичко което получавате е страхотен звук, без възможност за прихващане на интерференции от кабелите.   

Безгрижна мощност.   

M27 е най-мощният усилвател на NAD правен някога, и може да изкара над 600 вата при трудно натоварване за да предаде достоверно комплексните динамични пикове във вашите филми и музика. От лек удар по соло барабанче до експлоадиращи астероиди звучи забележително истински и потапящо. M27 разполага със запаси от мощност за да посрещне изискванията на съвременния филмов звук с висока резолюция. Благодарение на напредничавата усилвателна технология nCore, цялата тази чидовищна мощност идва на много по-ниска цена, отколкото традиционните технологии, а доставя повече мощ и качество!

Легендарната технология PowerDrive™

Схемата PowerDrive™ на NAD доставя много голяма динамична мощност и безпроблемна работа с ниско съпротивление за да контролира акуратно озвучителните тела, което води до забележително музикален и отпускащ звук. PowerDrive™ дава на M27 максимална мощност, без значение какъв сигнал му подавате - и всичко това без "изтискване" на захранването. Ексклузивната технология на NAD - SoftClipping™ също е включена за да защитава вашите тонколони (и уши) от разрушителните изкривявания при клипинг. Контролът на PowerDrive се извлича като се следи средната изходна мощност, добавя се времева константа и тогава чисто се компресира сигнала, като по този начин той бива лимитиран до нивото на мощност при продължителна работа. Контролирайки кривата на мощността се осигурява максималната чиста от изкривявания мощност при всеки режим на работа.  


Мнения (0)

Напиши мнение