1,250 лв.

Модел:
Arcam A19
Марка:
Arcam

Няма оценка Напиши мнение
Кредитен модул TBI Bank 19.68

Само за 116.03 лв. на месец

Описание

A19 ще достави удоволствие на всеки любител на музиката, независимо от неговата възраст. Той доставя невероятна прозрачност и детайл с ултра-ниски нива на изкривявания и е перфектен за тези, които търсят звук с референтно качество на разумна цена. 

Възползващ се от някои от последните открития във високопроизводителният аудио дизайн, A19 използва компоненти и техники, които нормално могат да бъдат открити в продуктите на Arcam от най-висока серия. 

Дизайнът и представянето на този усилвател са били рафинирани и настройвани до една изискана степен. Този фокус върху качеството на звука е довел до един интелигентен дизайн на захранването, който позволява на усилвателя да предложи един гъвкав път към подобрения. Захранването на A19 е разработено да бъде способно да подсигури два продукта на Arcam от водещата серия r. Това позволява усилвателят да се превърне в цифров хъб за цяла гама подобрения, които включват блутут и USB връзка с източници.  

Докато светът на музиката е все по-цифров, аналоговите източници не са забравени. Набиращата все по голяма сила популярност на винила е довела до решението на Arcam да оборудват A19 с нова RIAA MM корекция с ултра-ниско нива на шум, която позволява на ентусиастите да се насладят на техните колекции от грамофонни плочи безпроблемно. А въпреки драматичния ръст на използването на високо качествени слушалки, обикновено се хвърлят малко усилия за подобряване на слушалковите изходи на усилвателите. A19 адресира това, като се възползва от изцяло на ново разработена схематика, която доставя ниво на качеството на звука което ще накара дори и най-претенциозния слушател да настръхне. 

A19 е изработен по същите много високи стандарти както и всички останали продукти от серията FMJ. Инженерите на Arcam са избрали всеки критичен за звука компонент след внимателни измервания, и използвайки своят дългогодишен опит. Тези компоненти с аудиофилско качество са били подредени в конфигурация по схемите, която е била внимателно оптимизирана за възможно най-доброто представяне.  Аудио схемите на усилвателя са комбинирани с ултра-ниско шумящ захранващ блок, които е изграден около мускулест тороидален трансформатор. Цялата електроника е поставена в анти-резонансно шаси, което излъчва класа и перфектно си пасва с качеството на звука на този невероятен усилвател на Arcam.

A19 е разработен в Англия и се предлага в дискретен черен цвят. 


Сподели

Мнения (0)

Напиши мнение