3,500 лв.

Модел:
Arcam A39
Марка:
Arcam

Няма оценка Напиши мнение
Кредитен модул TBI Bank 19.68

Само за 324.87 лв. на месец

Описание

Усилвателят A39 на Arcam представлява връхната точка в аудио инженеринга на марката. От Arcam са инкорпорирали всичко което са научили за почти 40 години в този усилвател, за да поставят нови стандарти и за да осигурят качество на звука, което е водещо в класа си за възможно най-доброто възпроизвеждане на любимата ви музика. 

Разчитащ на целият опит на Arcam в разработката и производството на усилватели, A39 използва само най-качествените компоненти и инженерни практики, за да се представи продукт който ще работи безотказно много години, доставяйки музикална наслада от най-високо ниво. 

С усилвателна част клас G, захранващ блок базиран на тороидален трансформатор, акустично демпнато шаси, допълнителни транзистори на изхода и изключително ниски нива на изкривявания и шум, A39 е способен да възпроизвежда музиката с целият и оригинален авторитет и детайлност. Можете да бъдете спокойни, че ще чуете музиката точно по начина, по който артиста е искал. 

A39 е разработен да прескочи конкуренцията с масивните си 120 вата на канал при 8 ома и 240 вата при 4 ома. Нещо повече: той работи в чист клас A до 20 вата на канал, докато си позволява да разполага с огромни резерви от мощност поради използваната топология клас G от последно поколение, която е едновременно умна и ефективна. По време на нормална работа, измерените изкривявания са по малко от една милионна част - и точно за това е цялата тази мощност - за да бъде доставена с тотален контрол и финес.  

През последните години се направиха големи крачки в подобряването на аудио източниците и озвучителните тела, и времето това да се случи в сферата на усилвателите дойде. Този иновативен усилвател е задължителен за всеки любител на музиката, който разбира, че мощността е нищо без контрол. 

Интегриран стерео усилвател с две двойки терминали за тонколони    

120 вата на канал в клас G, 20 вата на канал в клас A    

Възможност за ъпгрейд с продукти от серията r 

Дистанционно CR902 

Грамофонен вход с превключване между line/MM    

Голям ергономичен потенциометър за усилване     

Консумация в режим на готовност - 0.5W    

Сподели

Мнения (0)

Напиши мнение