1,799 лв.

Модел:
Arcam CDS27
Марка:
Arcam

Няма оценка Напиши мнение
Кредитен модул TBI Bank 19.68

Само за 166.98 лв. на месец

Описание

CDS27 предлага страходно представяне на всички съвместими аудио медии. Музиката от SACD, CD и мрежа се доставя с невероятно качество, отговарящо на най-високите налични стандарти.  Възползвайки се от уникалната инжинерна мисъл на Arcam, CDS27 доставя едно наистина изключително представяне, без значение от използваната медия. 

Много малко производители са стъпвали на пазара и са били успешни когато е ставало въпрос за разработването на системи за просвирване на цифрови дискове. Технологичното ноу-хау, което се изисква за успешно проективане на успешен дизайн на високо производителни цифрови аудио източници е обширно. С повече от 25 години опит в цифровото аудио и глобално признание за усилията на марката да предоставя възможно най-доброто качество, от Arcam са горди да представят своят най-нов дисков плеър - CDS27.

За да са сигурни, че музикалното представяне на CDS27 отговаря на референтните стандарти, в него е използван водещия в класа си цифрово-аналогов преобразувател TI/Burr Brown PCM1794. Това устройство, сдвоено с линеен фазов филтър Bessel на изхода и високо прецизната система за ре-клокинг доставя нужното ниво на качеството за един истински аудиофилски плеър. Дори и захранването на CDS27 е било специално разроботено за възможно най-добро представяне. Дискретните междинно-регулирани захранвания на транспорта, аудио и ЦАП схематиката предоставят значителни подобрения на цялостното представяне на всеки елемент, като това позволява на всяка секция да работи независимо и без никакви интерференции. 

Съвместимостта с UPnP и CIFS позволяват безброблемна интеграция в мрежи, позволявайки  на CDS27 лесен достъп до мрежово съдържание. 

Както при всички устройства от семейството FMJ, от Arcam са достигнали невероятни височини в максимизирането на качеството на този плеър от ново поколение. Като пример може да се даде изключително добре демпнатите шаси и капак, които елиминират вредните микрофонични вибрации, без да им позволват да достигнат до чувствителната електроника. 

CDS27 е разработен с едно предназначение - да доставя най-доброто музикално преживяване на своите взискателни собственици. Разполага и с пълен набор от IR, IP и RS232 кодове, което го прави идеален за интегриране дори и във високо качествена система за домашно кино. 

Плеърът е разразработен в Обединеното Кралство и се предлага в дискретен черен цвят.   

Характеристики:   

SACD/CD плеър с мрежови стрийминг  

Просвирване на SACD & CD

UPnP и CIFS аудио стрийминг с резолюция до 192/24   

Просвирване с аудиофилско качество   

TI/Burr Brown PCM1794 ЦАП   

Балансирани и небалансирани аудио изходи     

IR и двупосочен IP & RS232 контрол      

Превъзходен звук

Консумация в режим на готовност - 0.5 W 

Етикети:

Сподели

Мнения (0)

Напиши мнение