1,500 лв.

Модел:
Arcam irDacII
Марка:
Arcam

Няма оценка Напиши мнение
Кредитен модул TBI Bank 19.68

Само за 139.23 лв. на месец

Описание

Arcam навлизат отново на пазара за ЦАП-ове с представянето на rDac преди няколко години. Тази концепция не е нова за Arcam, защото те са били първата компания, която е пуснала външен ЦАП през далечната 1987 година. Страхотният успех и много добрите отзиви от ентусиазираните собственици на rDac са били знак за инженерите на Arcam, че трябва да изработят подобрен дизайн, който да повдигне още летвата и лекота на употреба, при това с много в сравнение с качествата на rDac. И става точно така - rDac е последван от irDac, който е значително подобрен. 

Новият irDacII продължава историята, като добавя блутут свързаност, изход за слушалки и поддръжка на DSD128. irDacII идва натъпкан със съвременни технологии и характеристики от които би се възползвал и най-взискателния купувач. От марката са натрупали много безценен опит в производството на световно известни и водещи в класа си ЦАП-ове. Подробности като доброто изолиране на цифровите и аналогови части, ултра-ниско шумящите захранвания и директно-куплирания път на сигнала правят големите разлики. В този ЦАП е използван невероятният чип ESS Sabre DAC за да се постигне представяне, за което от Arcam вярват че ще остане недостижимо в ценовата си категория. Редуцирането на цифровите трептения (jitter) е мания за инженерите на фирмата - те са приложили всичките си знания и опит за да достигнат качество на сигнала, който е почти свободен от jitter. Изхода за слушалки е взет от топ-модела усилвател A49 и е способен да се справи дори с най-капризните слушалки. Налични са изходи както с фиксирано ниво, така и предусилвателни изходи. 

irDacII е разработен да бъде сърцето на една цифрова музикална система и може да бъде свързан с различни видове цифрови източници, с различни начини на свързване. Това включва и асинхронна USB връзка и блутут. Всички входове могат да бъдат контролирани чрез инфрачервено дистанционно, което също ще ви предостави и транспорт контрол за PC или MAC през HID. 

Поддържани формати:  

USB: 32kHz, 44.1kHz, 48kHz, 88.2kHz, 96kHz, 176.4kHz, 192kHz, 384kHz   

Optical: 44.1kHz, 48kHz, 88.2kHz, 96kHz   

Coaxial: 44.1kHz, 48kHz, 88.2kHz, 96kHz, 176.4kHz, 192kHz   

Bluetooth: SBC, AAC, aptX, aptX:LL   

Bit Depth : 16:bit, 24:bit  

Сподели

Мнения (0)

Напиши мнение