1,199 лв. 1,079 лв.

Модел:
Black Rhodium Phantom DCT /по поръчка/
Марка:
Black Rhodium

Няма оценка Напиши мнение

Опции

Кредитен модул TBI Bank 19.68

Вземи само за 106.10 лв.

12 x 106.10 лв.

Описание

PHANTOM е един превъзходен кабел от серията DCT (Deep Cryogenic Treatment) на Black Rhodium, предлагащ невероятно качество на звука на достъпна цена. 

PHANTOM DCT++ е DCT кабел, влязъл в производство през септември 2010, и представлява подобрение на технологиите използвани в кабела ILLUSION. PHANTOM попълва празнината между ILLUSION и OPERA и се възползва от обширните характеристики, които доставят спиращо дъха музикално представяне с великолепен детайл и страхотен бас. Този кабел използва солидно ядро от мед с висока чистота, което е посребрено за много по-чист звук, особено в средно и високо честотния диапазон. Кабелът е силно усукан по време на производството за да намали нежелания шум, което води до много по качествен и чист звук. PHANTOM използва двойна посребрена оплетена екранировка, накрайници Eichmann Bullet с контактни пинове от телириум/мед (които са с 320% по голяма проводимост в сравнение с изцяло медните конектори) и е покрит със стилна и устойчива оплетена обвивка с черен цвят. Процесът DCT++ добавя дълбочина, яснота и тайминг, което осигурява страхотно представяне на вашата музика, и всичко това по един направо магически начин. Произведен в Англия. Доживотна гаранция.  


Технически характеристики:   

* Кабел произведен в Англия    

* Усукан дву-жилен кабел   

* Посребрени медни проводници за страхотна чистота на звука     

* Двойна посребрена медна оплетена екранировка за превъзходно елиминиране на радио-честотни интерференции и шум   

* Вътрешна изолация с ниски загуби от PTFE разработена за по-чист ритъм на музиката   

* Силно усукан срещу всякакъв шум   

* Съвременен, напредничав контрол върху посоката на проводниците при производство, за да се осигури постоянна и превъзходна стерео картина и ниски нива на шум.  

*  Възползва се от ексклузивният след-продукционен процес на Black Rhodium, който доказано подобрява качеството на звука     

* Обработката на кабела чрез специалния процес на Black Rhodium - Deep cryogenic Treatment (дълбоко замразяване) повишава дълбочината, яснотата и тайминга на музиката, като се използвани и други температурни процеси за допълнителни подобрения    

* Терминиран с накрайници Eichmann Bullet за изключителна яснота и възможно най-чист звук    

Сподели

Мнения (0)

Напиши мнение