Black Rhodium Prelude Plus

299 лв. 224 лв.

Модел:
Black Rhodium Prelude Plus
Марка:
Black Rhodium

5/5 (1 мнения) Напиши мнение

Опции

Кредитен модул TBI Bank 19.68

Само за 20.79 лв. на месец

Описание

Кабелите PRELUDE + са разработени за да бъдат използвани във всяка аудио система, в която високо качественият звук е от най-голямо значение.

Посребрени проводници за превъзходна чистота на звука и още по-чисти високи честоти. 

Сребърните проводници са добре познати поради своето страхотно качество на звука. Сравнително високата цена на проводниците от чисто сребро в сравнение с медните пречи на широкото им използване, освен в кабелите от най-високо качество и цена. Един компромис с ефективно съотношение качество-цена е добавянето на тънък слой от сребро върху медният проводник. Понеже високите честоти се "предвижват" по външния край на проводника, посребреният PRELUDE+  доставя голямата част от предимствата в качеството на звука при сребърните проводници, но на малка част от цената.

Изолацията с ниски загуби от PTFE се използва за да намали изкривяванията. Посребрените проводници в PRELUDE + са изолирани с този материал заради неговите много ниски диелектрични загуби, което осигурява екстремно ниски нива на изкривявания породени от ефекта на диелектричното абсорбиране, при което звуковата енергия се абсорбира от изолацията и след това се освобождава с малко забавяне, което води до чуваеми ефекти на "замазване" и изкривяване.

Дизайна с ниски нива на микрофония за превъзходна музикална динамика. 

PRELUDE + използва специален проводим слой за ниска микрофония, който редуцира ефекта, който се появява при триене между екранировката и изолацията, при което се създава електрически заряд. Като се отдели екранировката и изолацията със специален проводим слой, заряда бързо бива разсеян. Това предотвратява генерирането на шумове от микро-волтажи. Такъв шум може да модулира чувствителният електрически сигнал, използван да пренася музиката, и да създаде изкривявания извън фаза, които са лесно чуваеми. Като се елиминира този вид изкривяване, музиката става по-чиста и по-динамична, с по-голяма сцена и така вие можете да се насладите на емоционалните и качества.

Технология за подтискане на радио-честотни/електро-магнитни интерференции за намаляване на изкривяванията.   

PRELUDE + е покрит с ситно изплетена екранировка за да предпази вътрешните ядра на проводниците от прихващане на радио-честотни интерференции. По-нататъшна защита се осигурява от проводимият слой за "ниски нива на микрофония".

Всички кабели от серията PRELUDE + притежават и още една защита от радио честотни интерференции, защото са с оплетени проводници. Всички тези характеристика на кабелите са разработени за максимално редуциране на чуваемите изкривявания, което ви позволява да се насладите на най-чистия звук от вашата техника. 

PRELUDE+ използва и допълнителни филтриращи техники, които са добавени върху стандартният PRELUDE кабел за да бъдете сигурни, че всяка интерференция, която успее да пробие ефективните защити на кабела, ще бъде ефективно неутрализирана. Това е постигнато на една много разумна цена, и се е отразило положително на продажната цена на кабела.


Сподели

Мнения (1)

Напиши мнение