Black Rhodium Twist Bi-Wire Classic

999 лв.

Модел:
Twist Bi-Wire Classic
Марка:
Black Rhodium

Няма оценка Напиши мнение
Кредитен модул TBI Bank 19.68

Само за 98.24 лв. на месец

Описание

Преди няколко десетилетия, bi-wire свързването на озвучителни тела е било много популярно, и повечето производители са предлагали почти толкова четворни кабели, колкото и двойни. 

Докато историческата популярност на свързването по този начин е осигурило факта, че повечето производители на тонколони са предлагали своите продукти с  отделни терминали за ниски и високи честоти, в наши дни bi-wire се използва много по-рядко, като повечето хора използват високо качествени мостове за да свържат терминалите.

Но от Black Rhodium искат да покажат на света, че Twist Bi-Wire Classic се завръща. 

Twist Bi-Wire Classic в произведен от тонколонния кабел на Black Rhodium - Twist.

Twist сам по себе си е един много специален кабел. Той е постигнал много – 5 звезди от много специализирани издания, както и награда „Кабел на годината”. Неговата специална тайна е изолацията с двойна дебелина, която удвоява разстоянието между проводниците, редуцирайки силата на могнитните полета които всеки проводник импонира към другия. Резултатът е по-мек и по-натурален звук от този на кабелите с по-тънка изолация. Освен това, Twist е с екстремно конкуретна цена за един оригинален хай-фай кабел. 

Twist Bi-Wire Classic използва две дължини кабел Twist на канал, една за високи и една за ниски честоти. Но начинът, по който Twist Bi-Wire Classic е сглобен и терминиран е това, което наистина придава тежест на неговото представяне. 

Спецификации:  

• Тонколонен кабел за озвучителни тела с 4 терминала 

• Проводник и изолация - Black Rhodium Twist cable

• Проводници: 24 x 0.2 мм калайдисана мед

• Изолация: силиконова гума тип GPC

• Връзки – 2 проводника към усилвателя и 4 проводника към озвучителните тела на канал

• Конектори – позлатени Z plug

• Външен диаметър на всеки кабел – 3.2 мм 

Цена за 3 метра.


Сподели

Мнения (0)

Напиши мнение