Black Rhodium Twist

116 лв. 99 лв.

Модел:
Black Rhodium Twist
Марка:
Black Rhodium

Няма оценка Напиши мнение

Опции

Описание

TWIST превръща слушането на музика в удоволствие благодарение на неговият натурален и отворен звук на вокалите и превъзходният тайминг при възпроизвеждане на нотите от пианото. 

Кабелът е изработен от 24 индивидуални нишки от безкислородна мед.

Причината, заради която от Black Rhodium са успели да постигнат това ниво на качество на звука при такава ниска цена е фактът, че този кабел е базиран на дизайна на техният кабел от най-висок клас - Ninja. "Ние премахнахме най-скъпите части на Ninja, като DCT и тежките, дебели проводници, но запазихме всичко добро от дизайна за да направим TWIST" - казва инженера Греъм Налти. 

Всъщност, този кабел има три характеристики, които са били ексклузивни за кабелът Ninja, когато той е бил разработен. TWIST, както името му предполага, е усукан по дължината си, за да предотврати възможността кабела да се превърне в антена за радиочестотни интерференции, които могат да доведат до чуваеми изкривявания към звука.  

Положителните и отрицателните проводници са свързани в различни посоки. Опитът е показал, че когато кабелите са свързани по този начин (и двата кабела са свързани в една посока) нивото на шум между нотите намалява значително. 

Кабелът е снабден с изолация, която е два пъти по-дебела от тази на другите кабели на Black Rhodium. Тестовете на марката са показали, че когато се увеличи разстоянието между проводниците, качеството на звука става по натурално и музиката започва да звучи по-естествено, сякаш не идва от кутиите на озвучителните тела.


Сподели

Мнения (0)

Напиши мнение