Bluesound Pulse Flex

699 лв. 629 лв.

Модел:
Bluesound Pulse Flex
Марка:
Bluesound

Няма оценка Напиши мнение

Опции

Кредитен модул TBI Bank 19.68

Вземи само за 61.85 лв.

12 x 61.85 лв.

Описание

Pulse Flex представлява една променяща играта дву-лентова тонколона, която доставя най-доброто възможно представяне в комбинация с изключителна портативност. Тя може да бъде монтирана заедно с още една за стерео двойка в голяма стая, или дори да я вземете със себе си на пикник. По всеки начин, Pulse Flex ще достави пълна стерео звукова картина. Личното аудио никога няма да бъде същото.  

Богат, надминаващ размера звук.   

Pulse Flex е ултра-компактно дву-лентово озвучително тяло, използващо най-съвременни цифрови усилватели в комбинация с два специално изработени широколентови високоговорителя за да достави дълбок и детайлен звук, където и да слушате. Всички ваши песни ще преминат през най-съвременна аудио обработка, всеки път когато ги пуснете за да се постигне акуратен звук като във студио, което ще ви помогне да се насладите на цялата си музика по възможно най-добрия начин - без да се прави компромис с качеството заради размера.

Стриймвайте всяка музика - независимо къде се намира тя.  

С aptX® Bluetooth на Bluesound, вие можете да стриймвате безжично всяка музика или приложение от устройство с Bluetooth в чисто CD качество, което отваря цял един нов свят от възможности за слушане, когато сте с Pulse Flex на път. aptX® Bluetooth значително редуцира побитовия поток, но без това да се отразява на качеството на звука или да доведе до закъснения, и ви позволява да се наслаждавате на високо качествени файлове в дома ви или навън.  

Слушайте цялата си музика във всяко кътче на дома си.   

Като използвате приложението BluOS, свържете Pulse Flex с вашата домашна мрежа и лесно контролирайте цялата си музикална колекция от всяка точка в дома ви от всеки телефон, таблет или компютър. Незабавно открийте и се насладете на милиони песни от музикални стрийминг услуги, слушайте интернет радиостанции от цял свят или слушайте вашата собствена музикална колекция само с няколко лесни стъпки.   

Разработена за всяко пространство    

Поставете Pulse Plex във всеки кът или рафт в дома си и го свържете с безжичната си мрежа, или добавете опционалната батерия и го вземете за да слушате където и да отидете чрез aptX Bluetooth. Групирайте Pulse Flex с други плеъри и тонколони на Bluesound за да слушате музика във всяко помещение в перфектен синхрон с нулево закъснение или изкривявания. Заредете опционалната батерия като просто я закачите за тонколоната докато тя е включена в контакта, и слушайте до 6 часа навън - безпроблемно и безжично.  

Характеристики:   

Свържете тонколоната с безжична мрежа и слушахте цялата си любима музика, безжично, навсякъде в дома.    

Стриймвайте всяка музикална услуга директно от вашият телефон, таблет или компютър в CD качество с aptX® Bluetooth

Използвайте приложението BluOS на вашия телефон, таблет или компютър за да контролирате музиката във всяко помещение. 

Групирайте Pulse Flex с всяко друго устройство на Bluesound в дома ви и слушайте музика абсолютно навсякъде, в перфектен синхрон.     

Свържете презареждащата се батерия BP100 и вземете Pulse Flex където и да отидете.   

* Опционалната батерия се продава отделно  

Сподели

Мнения (0)

Напиши мнение