Bose Noise Canceling Headphones 700

849 лв.

Модел:
Bose Noise Canceling Headphones 700
Марка:
Bose

Няма оценка Напиши мнение

Опции

ПРОМО:-10% от цената с TBI
Кредитен модул TBI Bank 19.68

Само за 78.80 лв. на месец

Описание

Слушалки, добавящи реалност. Вече ги има.

Слушалките Bose Noise Cancelling Headphones 700 ще ви доставят всичко което очаквате - но и неща, които никога не сте смятали за възможни. Мислете за тях като за умни слушалки, които ви позволяват да държите главата си вдигната високо, с лесен достъп до гласови асистенти. Или удобно да приемете обаждане с най-мощната система от микрофони за прихващане на гласа ви. А освен всичко това, те разполагат с Bose AR, първата по рода си платформа за добавена реалност в аудиото, която прави възможни изцяло нови невероятни аудио преживявания. 

Адаптираща се система от микрофони за превъзходно качество на гласа ви

Bose Headphones 700 разполагат с непостигана по качество до сега система с четири микрофона, която прихваща и изолира гласа ви, като унищожава шума околи вас. Ще чувате и ще бъдете чути както никога до сега - дори и в шумна околна среда.  

Имате нужда от отговори? Просто попитайте.

Безжичните слушалки на Bose са оптимизирани за работа с Google Assistant и Amazon Alexa, и вие можете да изберете подходящата услуга за вас в приложението Bose Music. За да активирате гласов асистент, просто натиснете бутона на дясната слушалка. 

Чуйте света около вас. По вашия начин. 

Със слушалките Bose Headphones 700, от марката са подобрили това, с което са най-известни. Сега вие можете да персонализирате околната среда с 11 нива на шумоподтискане. Повишавайки нивото, вие минимизирате всички отклоняващи внимаманието шумове. Или намалете нивото за да чувате света така, сякаш изобщо не носите слушалки с активна система за шумоподтискане. 

За бързи прекъсвания на системата, натиснете бутона за режим разговор за да паузирате музиката и да позволите на околния шум да навлезе в слушалките - перфектна екстра за да си поръчате набързо кафе или да поприказвате с колега. 

Приложението Bose Music app: контрол и персонализация.

От менажиране на звука до управление на музиката ви, приложението ви дава още повече контрол и осигурява безпроблемната работа на всички умни продукти на Bose за още по-добро слушателско преживяване.


Мнения (0)

Напиши мнение