Bose SoundLink Revolve

550 лв. 499 лв.

Модел:
Bose SoundLink Revolve
Марка:
Bose

Няма оценка Напиши мнение

Опции

Кредитен модул TBI Bank 19.68

Само за 49.07 лв. на месец

Описание

От Bose са дали нова посока на звука. Във всяка посока!

Малка тонколонка. Голямо настръхване. 

Запознайте се със SoundLink Revolve - една от най-добрите портативни блутут тонколони на пазара. Тя доставя истински 360-градусов звук за консистентно и равномерно покриване на пространството. Поставете го в центъра на стаята и всеки ще получи съвсем еднакво представяне на звука. Или я поставете близко до стена - тогава звука ще се разпръсква и отразява и ще ви накара да се потопите в него. Искате да я използвате на открито? Страхотно, тя е създадена да бъде винаги с вас - където и да отивате. 

Учудващо силна. Изненадващо малка. 

Не се оставяйте размера на тонколонката да ви заблуди. Този опаковка с големината на чаша за пиене е натъпкана с повече технологии отколкото можете да си представите. Високоефективен трансдюсър. Два пасивни радиатора. Акустичен дефлектор, разпръскващ звука на 360 градуса. Всичко това означава че ще получите реален звук и истински тръпки!

Пее в дъжда.   

Вие не се плашите от малко вода. Вашата тонколона също не трябва да се плаши. Водоустойчивият дизайн на SoundLink Revolve означава, че можете да я използвате на повече места без да се притеснявате - например на басейна или близо до кухненската мивка. 

Брони за падане. 

Вие не сте перфектен. И с това озвучително тяло нямате нужда да бъдете. Не се притеснявайте ако го бутнете или го хвърлите малко по силно в чантата си отколкото сте искали. Меките материали и позволяват това.

Само звук. Без шевове.   

Никой детайл не е маловажен. Дори и само един шев. Забележете, че решетката на тонколоната няма нито един. Това е така, защото от Bose са създали нов процес за да я произведат - за да остане нищо друго освен красота. 

Хванете я и тръгвайте!   

Когато е време за тръгване, вие не искате да се бавите. Затова от Bose са направили тази тонколона лесна за хващане, пипане и работа - чак до меките, нежни бутони, които правят всяка операция да се усеща съвсем естествено.

Натъпкана с мощност.   

Една портативна блутут тонколона има нужда от впечатляващ живот на батерията. И тази има. Презареждащата се литиево-йонна батерия осигурява звук до 12 часа - за целодневно слушане. Разбира се, някои тонколони може да свирят за по-дълго, но не и без да пожертват дълбокият и мощен бас която получавате от този продукт на Bose.

Оставете телефона си на мира.   

Телефонът ви не е наблизо? Не се тревожете. Все още можете да правите резервации за вечеря или да изпратите текстово съобщение. Просто натиснете и задръжте мултифункционалният бутон за да получите достъп до гласовият контрол на Siri или Google Now™ директно от тонколоната. Проблемът е решен. 

Разликата е в една апликация.   

Апликацията Bose Connect е създадена лесно да свързвате и да сменяте блутут устройства за да могат вашите приятели да диджействат без да изтърват и бийт! А за времето, когато силно просто не е достатъчно силно, използвайте софтуера за да свържете две SoundLink Revolve тонколони в парти режим. Можете дори да се приближите максимално до истинско преживяване от музика на живо като ги пуснете в стерео режим. Инструментите и вокалите ще се разпределят по естествен начин в сцената и ще се възпроизведе една наистина потапяща звукова картина!

Вашата музика. Готова да тръгне с вас.   

Опционалният стенд за зареждане запазва вашият SoundLink Revolve зареден и винаги готов. Освен това представлява и удобна поставка за дома, като можете да пускате музика докато се зарежда.


Сподели

Мнения (0)

Напиши мнение