Creek Evolution 50CD

2,300 лв. 2,179 лв.

Модел:
Creek Evolution 50CD
Марка:
Creek

Няма оценка Напиши мнение

Опции


Безплатна доставка при плашане по банка

Кредитен модул TBI Bank 19.68

Само за 209.91 лв. на месец

купи на изплащане
12 x 207.10 лв.

Описание

Ако желаете да стриймвате музика от интернет, да слушате музика с висока резолюция от компютър, сателитен приемник или телевизор или да просвирвате аудио дискове с най-високо качество, най-подходящия продукт за вас е EVOLUTION 50CD. Неговият изключително гъвкав цифров предусилвател се превключва лесно между всеки от гореизброените източници и контролира дистанционно усилването на изхода по цифров път. 

С многобройните си цифрови входове и изходи, EVOLUTION 50CD е един от най-добре оборудваните и сериозни хай-енд ЦАП продукти на пазара, въпреки атрактивната му цена. 

EVOLUTION 50CD е хай-енд цифрово-аналогов преобразувател с вграден CD транспорт и не е само обикновен CD плеър. Той може да приеме до 7 цифрови източника, включително и опционалният блутут модул COMET. Устройството разполага и с два цифрови изхода и персонализирана шина за дистанционно управление Creek RC за удължаване на инфрачервеният сензор за синхронизация с пасващия му усилвател. 

За пълна реализация на потенциала на музиката с високо а резолюция от компютър, асинхронният USB 2 вход е от съществено значение. Схематиката на EVOLUTION 50CD работи с всички компютърни платформи, но изисква ASIO драйвер за да работи с PC. ASIO и USB2 драйверите могат да бъдат свалени от сайта на производителя. 

През балансираните и небалансираните аудио изходи се доставя звук с най-високо качество. Балансираните изходи са препоръчителни ако се използват дълги интерконекти. Персоналът на Creek е селектирал най-добре звучащият изходен буфер преди финализирането на дизайна след продължителни тестове.

За да се поддържа представяне на топ ниво, специално изработеният транспорт с директно зареждане CDM-1 разполага със собствен, екстремно акуратен часовник с ултра-ниски нива на цифрово трептене, който се намира точно до ЦАП чипа за перфектно представяне до последния бит. 

EVOLUTION 50CD използва мощен 25-ватов тороидален трансформатор за захранване за да се осигурят ниски нива на магнитни полета и шум. Трансформаторът има три отделни намотки - по една за аналоговата част, цифровата част и за CD транспорта. Използвани са няколко кондензатора с ниско съпротивление и регулатори на напрежение за да се оптимизира работата на захранването. За декуплирането на аналоговите и цифровите схеми, което е от критична важност са използвани кондензатори от органични полимери, а в изходните филтри са използвани полипропиленови WIMA кондензатори от най-високо качество. 

За да се оптимизира представянето, EVOLUTION 50CD се възползва от два стерео 24 Bit 192 kHz ЦАП-а от най-високо ниво, работещи в двоен диференциален режим за да се подобри елиминирането на изкривяванията и шума. Часовника на ЦАП-овете работи на няколко честоти и оптимизира работата му при всички честотни дискретизации. Изцяло независим часовник осигурява перфектната до последния бит работа на CD транспорта. 

Козметично EVOLUTION 50CD е подобен на интегрираните усилватели EVOLUTION 50A и EVOLUTION 100A - тънкото му шаси и луксозен преден панел са от алуминий в черен или сив цвят и са гравирани. Също както и при усилвателите, меките бутони на плеъра предоставят страхотно усещане при допир. Всеки бутон разполага с подсветка за оптимална лекота при работа. 

Всички продукти на Creek от серията EVOLUTION използват голям OLED дисплей, който осигурява по-висока яснота и разделителна способност в сравнение с другите технологии. Нивата на яркост на дисплея и бутоните могат да бъдат настройвани, както могат да бъдат и напълно изключени от дистанционното управление.

Дистанционното EVO контролира всички функции на всички продукти от серията EVOLUTION - усилвателите, плеърите, тунера Ambit и Ruby DAC.


Технически характеристики:

Цифрови входове: 2 x SPDIF, 24 Bit 192 kHz, изолирани с трансформатор 2 x Toslink, 24 Bit 192 kHz, оптично изолиран 1 x USB class 2 24 bit 192kHz    

CD transport: специално разработен с професионално качество, с директно зареждане, с външен часовник за перфектно представяне   

Съотношение сигнал/шум > 110dBA  

Цифрови изходи: 1 x SPDIF и 1 x Toslink оптичен, директно пропускане на всички цифрови сигнали   

Цифрови филтри: опционални цифрови филтри могат да бъдат селектирани от дистанционното   

Аналогови изходи: 2 x RCA небалансирани, 2.0V RMS. 2 x XLR балансирани, 4.0V RMS

Аудио буфериране: аудио буфериране и филтриране чрез операционни усилватели

Изходно съпротивление: 47 ома

Захранване: 25 ватов тороидален трансформатор с три намотки    

ЦАП: 2 x Wolfson WM8742, 24 Bit 192 kHz, работещи в двоен диференциален режим.

Тегло: 5.5 кг. 

Размери: 430 x 60 x 280 мм


Етикети:

Мнения (0)

Напиши мнение