2,699 лв. 2,499 лв.

Модел:
Dali Menuet SE
Марка:
Dali

Няма оценка Напиши мнение

Безплатна доставка при плашане по банка

Кредитен модул TBI Bank 19.68

Само за 233.24 лв. на месец

поръчай на изплащане
12 x 237.51 лв.

Описание

Специалната версия на Dali Menuet  SE е създадена за да почете високопроизводителните компактни стерео озвучителни тела.

Възползвайки се от наследството от популярните Mentor Menuet и Dali Menuet, Menuet SE добавя нов уникален външен вид, както и страхотни подобрения на компонентите, придавайки на тези специални тонколони уникална персоналност.

Използвайки опита и знанията, натрупани в годините, от Dali са подобрили качеството на звука в Dali Menuet SE и са създали привличащ погледите външен облик – див орех – който е изработен от специлано селектирано натурално дърво. Този невероятен фурнир придава и още едно качество – всяка двойка SE озвучителни тела ще бъде уникална – тонколоните са внимателно напаснати, и нито един чифт няма да е същия по вид.

Слушайте тези брилянтни озвучителни тела и чуйте доста чист бас без изкривявания, отворени и динамични средни честоти и детайлни и ясни високи.

Разработените от Dali високоговорители, здравите терминали и висококачествения кросоувър са ключа към постигането на невероятното представяне от толкова компактни тонколони.

Минимизиране на изкривяванията

4,5 инчовият ниско/средничестотен високоговорител на Dali Menuet SE използва „оформяне на намотката” направено от фибростъкло. Това редуцира механичните загуби в намотката и минимизира изкривяванията.

Премуим кросоувър

Кросоувърът е бил значително подобрен с внимателно подбрани кондензатори Mundorf с премуим качество в резултат от продължителни слушателски тестове.  Подобрения материал на платката е избран заради повишената му електрическа изолация, която минимизира електрическите интерференции.

Уникален външен вид

Dali Menuet SE идват с привличащ погледа вид – фурнир от див орех, изработен от висококачествено истинско дърво. Всеки чифт е внимателно напаснат и ще бъде уникален по вид – няма да има две еднакви двойки.

Хай-енд терминали

Здравите позлатени терминали са взети от хай-енд серията Epicon. Подобрявани и рафинирани през годините, те осигуряват възможно най-донбрата връзка между тонколоните и усилвателя, без значение от използвания кабел.

Технически спецификации:

Честотен обхват (+/-3 dB): 59 - 25,000 Hz

Чъвствителност (2,83 V/1 м): 86.0 dB

Номинално съпротивление: 4 ohms

Максимално акустично налягане (SPL): 105 dB

Препоръчителна мощност на усилвателя: 20 – 100 W

Честота на срез на кросоъвъра: 3,000 Hz

Високочестотен високоговорител: 1 x 28 мм, с мек текстилен купол

Ниско/средночестотен високоговорител: 1 x 4½ инча, с хартиен конус с дървени влакна

Вид на кутията: бас рефлекс

Чесотота на настройка на бас рефлекс: 63.0 Hz

Свързване: Single Wire

Магнитна екранировка: Не

Препоръчителна инсталация: на стена, шкаф, лавица или стойка 

Препоръчително разстояние от стената: > 2 см

Размери (ВxШxД): 250 x 150 x 230 мм

Аксесоари включени в комплекта:

Ръководство

Гумени крака

Опционални аксесоари: стойка за стена

Тегло: 4.0 кг.

Цена за чифт.


Мнения (0)

Напиши мнение