Dali Oberon 7 C Active Speaker Set

2,759 лв. 2,699 лв.

Модел:
Dali Oberon 7 C Active Speaker Set
Марка:
Dali

Няма оценка Напиши мнение

Опции


Безплатна доставка при плашане по банка

Кредитен модул TBI Bank 19.68

Само за 251.91 лв. на месец

поръчай на изплащане
12 x 256.52 лв.

Описание

Oberon 7 C са предвидени за по-големи пространства, в които музиката има място да диша и може да бъде просвирвана на по-високи нива на усилване в сравнение с Oberon 1 C. Тези озвучителни тела ще са подходящи за по-амбициозните любители на музиката, които желаят да направят по-сериозно изявление с тяхната аудио система. Въпреки повечето обем и възможности за инсталация в големите помещения, най-вероятно Oberon 7 C ще бъдат поставени от двете страни на телевизора и използвани за звука от него, но все пак може би основната им роля ще бъде да възпроизвеждат музика от компакт дискове или стрийминг услуги.

Стройните подовостоящи Dali Oberon 7 C използват два 7-инчови хартиени високоговорителя с дървени влакна, инкорпориращи собствената SMC технология на марката, както и същите ултра-леки 29 мм високочестотни високоговорители с мек купол като на Oberon 1 C. Въпреки размера си, Oberon 7 са фини като звук и впечатляват със своята способност да възпроизвеждат всеки стил музика съвсем натурално, дори и при ниски нива на слушане. Oberon 7 C са завършени с здрава метална основа, оборудвана с монтажни точки за шпайкове или подходящи крака. 

С Oberon 7 C и Sound Hub Compact, от Dali доставят истинска безжична хай-фай система, която съвсем безпроблемно отговаря на всеки пасивен еквивалент. Любителят на качествено аудио вече не трябва да избира между невероятно добро качество на звука и лесна интеграция. Oberon 7 C и Sound Hub Compact ви дават и двете.

SOUND HUB COMPACT 

Разработен специално за безпроблемна интеграция с вашия телевизор и блутут устройства, безжичния аудио предусилвател Sound Hub Compact комбинира всички функции и възможности, които са нужни за да играе централна роля в напълно безжична активна хай-фай система. Устройството може да се справи с голям обхват от жично свързани цифрови и аналогови източници, включително и HDMI ARC, както и с безжични източници чрез блутут, например телефони, таблети и компютри. Sound Hub Compact може да бъде поставен на маса, шкаф или мебел или да бъде монтиран директно на стената.

Системата ще се свърже автоматично с последното свързано блутут устройство ако се активира просвирване.  Няма сложни приложение за учене – просто автоматично превключване на входовете и интуитивен контрол на усилването, базиран на източника. 

Sound Hub Compact предава сигнал към Oberon C, Callisto C или Rubicon C активни озвучителни тела използвайки собствен 30-битов безжичен протокол, взаимстван от Dali Sound Hub.

Ниски нива на закъснение

Закъснението при предаване на аудио към тонколоните е типично по-малко от 15 милисекунди, а синхронизацията между двете тонколони е акуратна до последния семпъл на излъчваните аудио данни.

Патентована система на високоговорителите

Желязният полюс на магнита на ниско/средничестотния високоговорител на Oberon C е завършен с патентования от DALI SMC диск, който минимизира негативните ефекти на желязото. Използването на SMC диск сериозно редуцира механичните изкривявания, което намалява изкривяванията от трети ред. Това позволява по-продължителна наслада при слушане, релаксиращ средночестотен диапазон и изненадващо количество детайл за ценовия клас.

Активни тонколони

Усилвателите на Oberon C във всяка тонколона са два по 50 вата (пикова мощност) от клас D, избрани специално заради техните звукови качества и динамични възможности. Единия усилвател захранва високочестотния високоговорител, а втория нискосредночестотния високоговорител (или два в случая на Oberon 7 C).

Технически спецификации:

Честотен обхват  (+/-3 dB): 31 - 26,000 Hz

Максимално акустично налягане SPL: 108 dB

Честота на срез на кросоувъра :2,450 Hz

Принцип на кросоувъра: напълно активен 24 Bit DSP

Брой високочестотни високоговорители: 1 x 29 мм

Вид на диафрагмата на високочестотен високоговорител: мек текстилен купол

Брой ниско/средночестотни високоговорители: 2 X 7 инча

Вид на диафрагмата на никсо/средночестотен високоговорител: конус от хартия с дървени влакна

Вид на кутията: бас рефлекс

Честота на настройка на бас рефлекс: 40.0 Hz

Максимална изходна мощност на усилвателя: 2 x 50 W RMS

Вид на усилватели: Class-D

Безжични входове: 24 Bit / 96 kHz (не компресиран сигнал)

Честотна лента за безжична аудио: 5150-5250 MHz / 5725-5875 MHz (без Япония)

Препоръчителна инсталация: на пода

Препоръчително разстояние от стената: 15 – 100 см 

Максимална консумация: 62 W

Консумация в режим на готовност: 1 W

Консумация без сигнал: 1.25 W

Размери с основа (ВxШxД): 1015 x 200 x 340

Аксесоари включени в комплекта: 

Бързо ръководство за употреба

Захранващи кабели

Решетки

Гумени крака

Ръководство за употреба

Тегло: 15.7 кг. 


Мнения (0)

Напиши мнение