5,999 лв.

Модел:
Dali Rubicon 6
Марка:
Dali

Няма оценка Напиши мнение

Опции


Безплатна доставка при плашане по банка

Кредитен модул TBI Bank 19.68

Само за 559.91 лв. на месец

купи на изплащане
12 x 570.17 лв.

Описание

Rubicon 6 са подовостоящи озвучителни тела, разполагащи с по два 6,5 инчови нискочестотни високоговорителя, като всеки от тях използва собствен бас-рефлексен порт, позлатени bi-wire/bi-amp терминали и иновативната хибридна високочестотна система на Dali, която се използва и в серията Epicon. Rubicon 6 са способни да доставят повече физически бас, за да изпълнят по-големи помещения, благодарение на двата си нискочестотни високоговорителя. Двата говорителя работят заедно за да отместят много повече въздух, доставяйки мощно нискочестотно представяне с аудио превъзходство, което изпълва стаята. Конструкцията на Rubicon 6 ги прави дори още по-мощни от по-малките си събратя от серията, с подобрено и контролирано представяне.

Rubicon 6 могат да бъдат комбинирани с Rubicon 2 или Rubicon LCR, Rubicon Vokal и SUB M-10 D за създаване на съраунд система.

Конуси на високоговорителите с дървени фибри

Използването на тази технология в конусите на произведените във фабриките на Dali нискочестотни високоговорители спомага за продуцирането на лек и здрав говорител с повърхност със случайно разположени неравности. Всичко това го прави лесен за задвижване, и осигурява дори и бутално движение, като се редуцира възможността за възникване на повърхностни резонанси.

Конструкция на кутията

Разделянето на ниско и средночестотните високоговорители в отделни акустични камери позволява индувидуалната настройка на всеки говорител според специфичния му честотен диапазон за да се максимизира ефективността.

Хибриден високочестотен модул

Модулът е запазена марка на Dali, и специално при серията Rubicon е произведен изцяло в Дания. Хибридният високочестотен модул комбинира динамичен куполен високоговорител с лентов за превъзходно възпроизвеждане на високочестотния диапазон.

SMC магнитна система

С полюсни парчета, изработени изцяло от SMC, обградени с разцепена медна капачка и затворени в голям феритен магнит, ефекта е фокусиране и усилване на енергията, както и редукция на изкривяванията както никога досега.

Технически спецификации:

Честотна характеристика [+/- 3] dB [Hz] : 38 - 34,000

Чувствителност [2.83V/1м] [dB] : 88,5

Номинално съпротивление [ohms] : 4

Максимално акустично налягане (SPL) [dB] : 110

Препоръчителна мощност на усилвателя [Watt] : 40 - 200

Честота на срез на кросоувърите [Hz] : 800/2,600/14,000

Вид на кросоувъра : 2,5 + 0,5-лентов

Високочестотен високоговорител: 1 x 29 мм с мек купол , 1 х 17 х 45 мм лентов

Нискочестотни високоговорители : 2 x 6,5 инча

Вид на кутията: бас рефлекс

Честота на настройка на бас рефлексния порт [Hz] : 33

Терминали: Bi-wire / Bi-Amp

Препоръчителна позиция: на под

Препоръчителна дистанция до стената [см]: 20 – 180

Размери (В x Ш x Д) [мм]: 990 x 200 x 380

Тегло [кг]: 20.2

Аксесоари в комплекта: шпайкове, гумени крака, кърпа за полиране, ръководство за употреба

Цена за чифт.

Мнения (0)

Напиши мнение