7,999 лв.

Модел:
Dali Rubicon 8
Марка:
Dali

Няма оценка Напиши мнение

Опции


Безплатна доставка при плашане по банка

Кредитен модул TBI Bank 19.68

Само за 746.57 лв. на месец

купи на изплащане
12 x 760.26 лв.

Описание

Флагмана на серията Rubicon са подовостоящите Rubicon 8. Те ще ви осигурят отнасяща глави огромна звукова сцена и впечатляващо дълбок и физически потапящ бас. Вдъхновени от серията Epicon, тонколоните в семейството Rubicon използват същата SMC технология и диафрагми на високоговорителите. Rubicon 8 имат не по-малко от три нискочестотни високоговорителя, като всеки от тях „рита” на различна честота. Тази конфигурация дава ефекта от използваният 2,5+0,5+0,5-лентов кросоувър, и генерира невероятен честотен обхват и възхитително звуково налягане. Rubikon 8 са за тези, които търсят свръх-естественото в размера и звука. Повдигайки аудио представянето до екстремни висоти, Rubicon 8 са просто невероятни по отношение на епичната звукова сцена, която поднасят на слушателя. Триото нискочестотни високоговорители работят на различни честоти и ще превърнат Rubicon 8 в тонколони, които са повратна точка по пътя към света на хай-енд аудиото, но с цена на озвучителни тела от среден клас.

Доставяйки напълно прозрачна звукова картина с богатство и детайл, който пресъздава страстта на изпълнение на живо, широката дисперсия, позволена от хибридниата високочестотна система ще изпълни дори и най-големите помещения с най-чистото аудио, което вашите уши някога са чували.

Комбинирайте Rubicon 8 с чифт Rubicon 2 или Rubicon LCR, Rubicon Vokal и SUB M-10 D за да получите идеалното съраунд преживяване.

Конуси на високоговорителите с дървени фибри

Използването на тази технология в конусите на произведените във фабриките на Dali нискочестотни високоговорители спомага за продуцирането на лек и здрав говорител с повърхност със случайно разположени неравности. Всичко това го прави лесен за задвижване, и осигурява дори и бутално движение, като се редуцира възможността за възникване на повърхностни резонанси.

Конструкция на кутията

Разделянето на ниско и средночестотните високоговорители в отделни акустични камери позволява индувидуалната настройка на всеки говорител според специфичния му честотен диапазон за да се максимизира ефективността.

Хибриден високочестотен модул

Модулът е запазена марка на Dali, и специално при серията Rubicon е произведен изцяло в Дания. Хибридният високочестотен модул комбинира динамичен куполен високоговорител с лентов за превъзходно възпроизвеждане на високочестотния диапазон.

SMC магнитна система

С полюсни парчета, изработени изцяло от SMC, обградени с разцепена медна капачка и затворени в голям феритен магнит, ефекта е фокусиране и усилване на енергията, както и редукция на изкривяванията както никога досега.

Технически спецификации:

Честотна характеристика [+/- 3] dB [Hz] : 38 - 34,000

Чувствителност [2.83V/1м] [dB] : 90,5

Номинално съпротивление [ohms] : 4

Максимално акустично налягане (SPL) [dB] : 112

Препоръчителна мощност на усилвателя [Watt] : 40 - 250

Честота на срез на кросоувърите [Hz] : 500/800/2,500/14,000

Вид на кросоувъра : 2,5 + 0,5 + 0,5-лентов

Високочестотен високоговорител: 1 x 29 мм с мек купол , 1 х 17 х 45 мм лентов

Нискочестотни високоговорители : 3 x 6,5 инча

Вид на кутията: бас рефлекс

Честота на настройка на бас рефлексния порт [Hz] : 33

Терминали: Bi-wire / Bi-Amp

Препоръчителна позиция: на под

Препоръчителна дистанция до стената [см]: 25 – 180

Размери (В x Ш x Д) [мм]: 1100 x 220 x 444

Тегло [кг]: 27.3

Аксесоари в комплекта: шпайкове, гумени крака, кърпа за полиране, ръководство за употреба

Цена за чифт.

Мнения (0)

Напиши мнение