459 лв.

Модел:
Dali Alteco C-1
Марка:
Dali

Няма оценка Напиши мнение

Опции

Кредитен модул TBI Bank 19.68

Вземи само за 45.14 лв.

12 x 45.14 лв.

Описание

Dali Alteco C-1 са наистина мултифункционални тонколони. Те са перфектни за добавяне на Dolby Atmos канали към вашата съраунд система или да вземат ролята на стерео тонколони поставени на стена. С кросоувър, разработен за стерео употреба и с фокус върху стриктните принципи за дизайна на Dali, тези озвучителни тела са страхотни за доставянето на информацията от височинните канали в Atmos, DTS-X и Auro-3D саундтраци.  

Два режима на звука    

Уникалният ъглов дизайн в комбинация с двата режима на звука позволяват на тези тонколони да бъдат използвани в многобройни различни конфигурации. Ако използвате позицията "UP" на ключа, разположен в предната част на тонколоните ще насочите звуковите вълни направо, а в позиция "DOWN" звука ще бъде емитиран почти надолу, за по-близка позиция за слушане.  

Свирещи нагоре    

Ъгловият дизайн на тези озвучителни тела е перфектен за използване, насочени нагоре. В комбинация със съраунд ресийвър, който разкодира Dolby Atmos, DTS-X или Auro-3D информация и поставени върху предните тонколони или дори задните тонколони, Alteco C-1 ще ви предложат превъзходна репродукция на височинните канали, отразявайки звука в тавана. 

Високоговорители с конуси с дървени фибри    

Високоговорителите на Dali с ниска маса са произведени от хартия и са подсилени с дървесни влакна. Вградените дървесни фибри придават на повърхността на конуса неравна структура, което драматично минимизира резонансите по повърхността. Това помага за пресъздаването на всеки детайл от аудио сигнала. 

Високочестотен високоговорител с мек купол

Високочестотният високоговорител предлага най-добрата резолюция в класа си с разширена честотна характеристика, широка дисперсия и ниски нива на оцветяване. Едно наследство от хай-енд сериите на Dali. Туитърът е изработен от ултра-лек плат, тежащ по-малко от половината от стандарта на пазара (0.056 мг/мм2). 

Цена за чифт.  Сподели

Мнения (0)

Напиши мнение