Denon AVR-X250BT

559 лв. 531 лв.

Модел:
Denon AVR-X250BT
Марка:
Denon

Няма оценка Напиши мнение
Кредитен модул TBI Bank 19.68

Вземи само за 52.22 лв.

12 x 52.22 лв.

Описание

Със своите 130W на канал, 5.1 каналният Denon AVR-X250BT AV рисивър може отлично да захрани твоята система за домашно кино, при това на изключително достъпна цена. Гледай любимите си предавания с пълна 4K Ultra HD резолюция, свържи лесно медийните си устройства чрез някой от петте HDMI входа — или стриймвай музика чрез вградения Bluetooth.

Като част от продуктовата линия на X-серията на Denon, AV рисивърът AVR-X250BT предоставя мощ от 130W на канал за твоето качествено домашно кино. Наслади се на любимите си предавания и филми с пълна 4K Ultra HD резолюция, Dolby TrueHD и DTS-HD през всичките пет HDMI входа, и HDCP 2.2 поддръжка на три от тези входове. 5.1 каналният AVR-X250BT предлага Bluetooth за безжичен стрийминг на музика от всяко съвместимо устройство и запомня до осем свързани устройства - така, че приятелите и семейството ти да могат лесно да се свържат и да слушат любимите си парчета. Асистентът за настройка прави пускането бързо и лесно. А историята на Denon като авторитетно име в аудио сферата гарантира, че ще се наслаждаваш на най-новите технологии и възможно най-високото качество всеки път когато решиш да слушаш музика или гледаш филм.

Високо производителен 5 Канален Дискретен Усилвател с EКO Режим

Използвайки дискретни усилватели за всеки от каналите, AVR-X250BT предоставя 130W на канал (6 Ohms, 1kHz, 1% 1 Ch. Drive), като захранва стабилно широка гама озвучителни тела и предоставя тонално балансиран звук. AVR-X250BT предлага пет HDMI входа с 4K/60 Hz пълна пропускливост и HDCP 2.2 поддръжка на три от входовете.

ОБОРУДВАН ЗА 4K ULTRA HD

Усъвършенстваната HDMI видео секция на AVR-X250BT ти позволява да се насладиш на любимите си филми и предавания с възможно най-доброто качество на картината.

ВДЪХНИ НОВ ЖИВОТ НА СТАРИТЕ СИ ИЗТОЧНИЦИ

AVR-X250BT предлага усъвършенствана HDMI секция с пет входа, с пълна 4K Ultra HD резолюция, HDR, BT.2020, Wide Color Gamut, 4:4:4 Pure Color sub-sampling, както и 21:9 и 3D видео пропускане, а също и и поддръжка на HLG (Hybrid Log-Gamma) пропускане, за невероятни цветове, чистота и контраст. HDCP 2.2 се поддържа на три от входовете - за съдържание със защита от презапис.

СВЪРЖИ И НАСТРОЙ С ЛЕКОТА

Упътването в AVR-X250BT предлага прости и ясни инструкции за първоначалното свързване на рисийвъра. След като свържеш телевизора си с AVR-X250BT чрез HDMI, асистентът за настройка на Denon се появява на екрана на телевизора, за да те води през настройките стъпка по стъпка. Редицата цветни конектори за колони са удобно и логично подредени, правейки аранжирането и свързването на кабели лесно и удобно.

ВГРАДЕН BLUETOOTH

Слушай любимите си парчета лесно и удобно. Стриймвай музика от компютър или смарт устройства чрез вградения в AVR-X250BT Bluetooth. Може да запамети до осем Bluetooth устройства, така че спокойно можеш да поканиш семейство и приятели за да споделят любимата си музика и да се насладят на аудио качествата на AVR-X250BT. За да стриймваш през Bluetooth, просто избери Denon AVR-X250BT от Bluetooth менюто на твоето смарт устройство.

СЪВМЕСТИМ С DENON HEOS LINK

Свържи AVR-X250BT към Denon HEOS Link (продава се отделно) за безжичен аудио стрийминг с възможно най-доброто качество. HEOS Link позволява на AVR-X250BT да стриймва от голям брой аудио платформи, като Spotify, TIDAL, и други. С HEOS Link можеш да добавиш HEOS мултирум аудио, към системата си за домашно кино и да слушаш различни парчета във всяка стая или едно и също парче във всички стаи. Можеш също да управляваш HEOS системата с Amazon Alexa гласови команди. Наслаждавай се на повече музика и гъвкавост със същото знаменито Denon качество.

Етикети:

Сподели

Мнения (0)

Напиши мнение