Denon AVR-X550BT

699 лв. 664 лв.

Модел:
Denon AVR-X550BT
Марка:
Denon

Няма оценка Напиши мнение
Кредитен модул TBI Bank 19.68

Вземи само за 65.29 лв.

12 x 65.29 лв.

Описание

Със своите 130W на канал, 5.2 каналният Denon AVR-X550BT AV рисийвър може отлично да захрани твоята система за домашно кино, при това на достъпна цена. Гледай любимите си предавания с пълна 4K Ultra HD резолюция и Dolby Vision, свържи лесно медийните си устройства чрез някой от петте HDMI входа — или стриймвай музика чрез вградения Bluetooth.

Общ преглед

5.2 каналният Denon AXR-X550BT AV рисийвър предоставя качествено домашно кино на достъпна цена. Наслади се на любимите си предавания и филми с изключително качество на картината, благодарение на пълна 4K Ultra HD резолюция, както и Dolby Vision и HDCP 2.2 поддръжка на три от петте HDMI входа. Стриймвай музика чрез вградения Bluetooth или просвирвай MP3, WMA, FLAC и MPEG-4/AAC файлове през USB входа на предния панел. Асистентът за настройка и микрофонът за автоматична калибрация правят настройката бърза и лесна. А над 100 годишната история на Denon, като авторитетно име в аудио сферата, гарантира, че с Denon AVR-X550BT ще получиш аудио качество и чистота на картината, които значително ще подобрят всеки аспект на системата ти за домашно кино.

Мощен 5 Канален Усилвател с EКO Режим

Използвайки дискретни усилватели за всеки от каналите, AVR-X550BT предоставя мощно представяне с 130W на канал (6 Ohms, 1kHz, 1% 1 Ch. Drive), като захранва стабилно широка гама озвучителни тела и предоставя тонално балансиран звук. AVR-X550BT предлага пет HDMI входа с 4K/60 Hz пълна пропускливост и HDCP 2.2 поддръжка на три от входовете.

ОБОРУДВАН ЗА 4K ULTRA HD

Усъвършенстваната HDMI видео секция на AVR-X550BT ти позволява да се насладиш на любимите си филми и предавания, с възможно най-доброто качество на картината.

ВДЪХНИ НОВ ЖИВОТ НА СТАРИТЕ СИ ИЗТОЧНИЦИ

AVR-X550BT предлага усъвършенствана HDMI секция с пет входа, с пълна 4K Ultra HD резолюция, HDR, BT.2020, Wide Color Gamut, 4:4:4 Pure Color sub-sampling, както и 21:9 и 3D видео пропускане, Dolby Vision съвместимост, а също и и поддръжка на HLG (Hybrid Log-Gamma) пропускане за невероятни цветове, чистота и контраст. HDCP 2.2 се поддържа на три от входовете - за съдържание със защита от презапис.

СВЪРЖЕТЕ И НАСТРОЙТЕ С ЛЕКОТА

Упътването в AVR-X550BT предлага прости и ясни инструкции за първоначалното свързване на рисивъра. След като свържеш телевизора си с AVR-X550BT чрез HDMI, асистентът за настройка на Denon се появява на екрана на телевизора за да те води през настройките стъпка по стъпка. Редицата цветни конектори за колони са удобно и логично подредени, правейки аранжирането и свързването на кабели лесно и удобно. Освен това AVR-X550BT включва микрофон за автоматична калибрация, който настройва критични за системата параметри - за върхово звуково качество, съобразено с твоите колони и помещение.

ВГРАДЕН BLUETOOTH

Слушай любимите си парчета лесно и удобно. Стриймвай музика от компютър или смарт устройства чрез вградения в AVR-X550BT Bluetooth. Може да запамети до осем Bluetooth устройства, така че спокойно можеш да поканиш семейство и приятели, за да споделят любимата си музика и да се насладят на аудио качествата на AVR-X550BT. За да стриймваш през Bluetooth, просто избери Denon AVR-X550BT от Bluetooth менюто на твоето смарт устройство.

USB ПОРТ НА ПРЕДНИЯ ПАНЕЛ ЗА АУДИО С ВИСОКА РЕЗОЛЮЦИЯ

В допълнение към множеството аналогови и цифрови входове, AVR-X550BT има USB вход на предния си панел за удобно просвирване на аудио. Съвместим е с голям брой USB устройства и поддържа MP3, WMA, FLAC и MPEG-4/AAC файлове. Когато и да решиш да послушаш наскоро свалените MP3-ки или да се потопиш в аудиофилското качество на FLAC файловете - имаш бърз достъп до любимите си парчета.

СЪВМЕСТИМ С DENON HEOS LINK

Свържи AVR-X550BT към Denon HEOS Link (продава се отделно) за безжичен аудио стрийминг с възможно най-доброто качество. HEOS Link позволява на AVR-X550BT да стриймва от голям брой аудио платформи, като Spotify, TIDAL, и други. С HEOS Link можеш да добавиш HEOS мултирум аудио, към системата си за домашно кино и да слушаш различни парчета във всяка стая или едно и също парче във всички стаи. Можеш също да управляваш HEOS системата с Amazon Alexa гласови команди. Наслаждавай се на повече музика и гъвкавост със същото знаменито Denon качество.

Етикети:

Сподели

Мнения (0)

Напиши мнение