999 лв. 949 лв.

Модел:
Denon DNP-800NE
Марка:
Denon

Няма оценка Напиши мнение

Опции

Кредитен модул TBI Bank 19.68

Вземи само за 93.32 лв.

12 x 93.32 лв.

Описание

Разширете вашият звуков свят с DNP-800NE. Внимателно премисленият дизайн на този мрежови аудио плеър предлага прецизност при възпроизвеждането на аудио с висока резолюция и стриймването на музика. Свържете се директно към вашата домашна мрежа или стриймвайте безжично чрез WiFi и се насладете на музикални услуги като Spotify, Deezer, Tidal, Amazon Music, TuneIn и други. Налична е поддръжка на Bluetooth и Airplay 2 за директно стриймване от смарт устройства. Прослушване без паузи на аудио с висока резолюция, включително 92kHz/24bit FLAC/WAV, ALAC, DSD 2.8/5.6MHz. Инжинерната работа и солидната конструкция гарантират най-доброто в класа аудио представяне. Контролирайте DNP-800NE с гласи си чрез Amazon Alexa или с безплатното приложение HEOS.

Вгардени HEOS, BLUETOOTH, WI-FI и AIRPLAY 2 

Благодарение на вграденият WiFi, DNP-800NE се свързва с интернет през вашата домашна мрежа и ви позволява да стримвате музика от почти неограничен брой източници. DNP-800NE поддържа популярни музикални услуги като Spotify, Amazon Music, Napster, SoundCloud, Deezer, Tidal и други. Без значение дали сте домакин на парти или просто си почивате у дома, винаги имате достъп до вашите любими стрийминг услуги според настроението ви. Наличните на борда AirPlay 2 и Bluetooth ви позволяват лесна връзка с вашите смарт устройства и компютри за допълнителни стрийминг възможности. 

Аудио компоненти и инжинерна работа от най-висок клас   

С повече от 100-годишно наследство в разработването на високо качествени аудио компоненти, вие можете да сте сигурни, че вашия продукт на Denon е бил внимателно и продължително тестван преди да бъде пуснат на пазара. Инжинерите са подбрали само най-добрите компоненти, като високо прецизния 32-bit, 192-kHz цифрово-аналогов преобразувател PCM1795 на Burr Brown при конструирането на плеъра. Този ЦАП усилва и най-малките детайли на музиката с забележителна чистота, пресъздавайки акустичните резонанси на концертната зала. Минимизирането на пътищата на сигналите предотвратява диградацията на сигнала между схемите за да се осигури чист звук при просвирване. Естетиката, качеството на звука и интеграцията в дизайна на DNP-800NE и неговите хай-фай компоненти са изработени за да останат с вас дълго време. 

Безжично аудио в целият ви дом с HEOS

Като част от екосистемата HEOS, DNP-800NE се свързва с всички HEOS безжични озвучителни тела за да можете да слушате музика навсякъде в дома си.  Просвирвайте една и съща песен на всяко устройство или различно аудио във всяка стая. Контролирайте цялото забавление с безплатното приложение HEOS. Възможен е и гласов контрол чрез Amazon Alexa.

Интегрирани два осцилатора на часовника    

Двата осцилатора на часовника редуцират фазовия шум, като всеки от тех работи на семплиращата честота  (44.1 kHz и 48 kHz). Тези два генератора са изключителни добри за семплиращи честоти от 44.1kHz до 192kHzи дори до DSD5.6MHz без закръгляне.

Повече от 100 години "за първи път" в аудио технологиите   

Основана през 1910 година, компанията Denon има сериозно наследство в представянето на разработки, създавани за първи път в света - от първият японски производител на аудио електромника до продуцирането на първите комерсиални компакт дискове. Фокусираната инвестиция в изследвания и разработки ви осигурява винаги последните технологии и възможно най-високото качество при всяко слушателско преживяване. 

Сподели

Мнения (0)

Напиши мнение