Denon HEOS Amp HS2

1,199 лв. 1,140 лв.

Модел:
Denon HEOS Amp HS2
Марка:
Denon

Няма оценка Напиши мнение
Кредитен модул TBI Bank 19.68

Вземи само за 112.10 лв.

12 x 112.10 лв.

Описание

НОВО Поддръжка на High Resolution Audio

НОВО Вграден Bluetooth®

Превърнете всеки високоговорител в безжична зона.

Характеризира се със същата безжична лесна употреба, както нашите HEOS високоговорители със собствено захранване.

Оборудван с модерен дигитален усилвател от Клас D в елегантен компактен корпус.

The HEOS Amp е предназначен да осигури на двойка обикновени стерео високоговорители типичната HEOS функционалност за много стаи и се характеризира със същата безжична лесна употреба, както нашите HEOS високоговорители със собствено захранване.

Оборудван с дигитален усилвател от Клас D, HEOS Amp осигурява максимална мощност по 100 W на канал, при ниски изкривявания и възможност за отдаване на голям ток, благодарение на което усилвателят може да работи стабилно и надеждно с нискоимпедансни товари, включително модели с 4 ома.

HEOS Amp ви позволява да слушате музика на любимите си тонколони, а високата му изходна мощност ви дава възможност да изпълните със звук всяка стая и да я превърнете в концертна зала.

В допълнение към изхода за стерео високоговорители, HEOS Amp предлага и допълнителна възможност за свързване, включително изход за активен събуфър. Предвидени са също и линеен аналогов стерео вход (с RCA жакове) и допълнителен Aux вход с 3.5 mm жак за директно свързване към изхода за слушалки на портативен плейър.

Оптичният цифров вход ви позволява да свързвате цифрови източници, като CD плейър, а чрез USB порта можете да слушате любимата си музика от флаш-памет. Можете да използвате USB порта и за зареждане на портативно устройство. В допълнение към безжичната ""N"" връзка с два честотни обхвата, HEOS Amp е оборудван и с RJ-45 Ethernet порт за директно свързване към кабелна LAN мрежа.

Точно както при нашите безжични високоговорители HEOS, можете да стриймвате любимата си музика и да контролирате HEOS Amp от нашето приложение HEOS, налично за iOS и Android устройства. Приложението HEOS ви позволява да слушате музика от вашия смартфон, таблет или портативен аудио плейър, както и от любимите си интернет радио станции и услуги за стрийминг на музика.

HEOS ви позволява да изберете различни песни за всяка стая или да слушате една и съща песен във всички стаи. Нашата цифрова технология осигурява прецизна синхронизация на звука (за микросекунди) за високо звуково качество и перфектно стерео възпроизвеждане.

Стилният корпус на HEOS Amp е с елегантни сребристи акценти, а за удобство за предвидени контролни бутони за регулиране на силата на звука и за заглушаване на звука, дискретно разположени на страничния панел.

ПРЕВЪРНЕТЕ ВСЯКА СЪЩЕСТВУВАЩА ДВОЙКА ВИСОКОГОВОРИТЕЛИ В HEOS ЗОНА

СЕГА ПРЕДЛАГА И СЪВМЕСТИМОСТ С HIGH RESOLUTION AUDIO

100W X 2 УСИЛВАТЕЛ ОТ КЛАС D

ПОТОЧНО ПРЕДАВАНЕ (СТРИЙМИНГ) ОТ ЛЮБИМИТЕ ВИ МУЗИКАЛНИ УСЛУГИ, КАТО SPOTIFY, TUNE-IN, TIDAL И DEEZER, ЧРЕЗ BLUETOOTH И WI-FI ПОТОЧНО ПРЕДАВАНЕ НА АУДИО ДАННИ.

4-16 ОМА

АНАЛОГОВ ВХОД И ОПТИЧЕН ЦИФРОВ ВХОД

ПРЕДУСИЛВАТЕЛЕН ИЗХОД ЗА СЪБУФЪР

НЕ Е НЕОБХОДИМ МОСТ – ПО-ЛЕСНО ИНСТАЛИРАНЕ

WIFI ВРЪЗКА С ДВА ОБХВАТА

ЛЕСНО ИЗПОЛЗВАЕМО ПРИЛОЖЕНИЕ

КРАСИВ ДИЗАЙН

USB ВХОД ЗА ДИРЕКТНО СВЪРЗВАНЕ

ПРЕЦИЗНА СИНХРОНИЗАЦИЯ

Сподели

Мнения (0)

Напиши мнение