Denon Heos Link HS2

799 лв. 759 лв.

Модел:
Denon Heos Link HS2
Марка:
Denon

Няма оценка Напиши мнение
Кредитен модул TBI Bank 19.68

Вземи само за 74.64 лв.

12 x 74.64 лв.

Описание

НОВО Поддръжка на High Resolution Audio

НОВО Вграден Bluetooth®

Превърнете всяка стерео система в безжична зона.

Възпроизвежда любимата ви музика от услуги за стрийминг, както и от вашия смартфон, таблет, USB памет и други външни устройства.

Контролирайте вашия ресийвър, интегриран усилвател или мини система Denon директно от приложението HEOS.

HEOS Link, като част от безжичната мулти-руум озвучителна система HEOS, ви позволява да слушате любимата си музика навсякъде във вашия дом. Като използвате съществуващата домашна безжична мрежа и приложението HEOS, инсталирано на вашето iOS или Android устройство, можете да разглеждате, търсите и слушате музика от вашата музикална библиотека, от онлайн услуги за стрийминг на музика и от хиляди интернет радио станции.

С помощта на HEOS Link можете да добавите HEOS звукова функционалност за много стаи към съществуваща музикална система или система за домашно кино, и можете да възпроизвеждате различни песни във всяка стая или да слушате една и съща песен във всички стаи.

HEOS Link е оборудван с безжична "N" технология с два честотни обхвата за бързо и лесно свързване към домашната ви мрежа. В допълнение към безжичната функция, HEOS Link е оборудван и с RJ-45 Ethernet порт за директно свързване към кабелна LAN мрежа. USB портът ви позволява да свържете портативно USB устройство. Можете да използвате USB порта и за зареждане на портативното устройство.

В допълнение към предусилвателните стерео изходи, има и изход за свързване на активен събуфър. Предвидени са оптичен и коаксиален цифрови аудио изходи за съвместимост с широка гама оборудване, както и оптичен цифров аудио вход. HEOS Link е оборудван също и с линеен аналогов стерео вход (с RCA жакове) и допълнителен Aux вход с 3.5 mm жак за директно свързване към изхода за слушалки на портативен плейър.

Точно както при нашите безжични високоговорители HEOS, можете да стриймвате любимата си музика и да контролирате HEOS Link от нашето приложение HEOS, налично за iOS и Android устройства. Приложението HEOS ви позволява да слушате музика от вашия смартфон, таблет или портативен аудио плейър, както и от любимите си интернет радио станции и услуги за стрийминг на музика.

Нашата цифрова технология осигурява прецизна синхронизация на звука (за микросекунди) за високо звуково качество и перфектно стерео възпроизвеждане. 

HEOS Link предлага и допълнителни удобства за притежателите на аудио компоненти или системи Denon. Свържете предоставения инфрачервен излъчвател към IR изхода на HEOS Link и го поставете близо до лицевия панел на вашия компонент Denon. Или, ако вашият компонент Denon има директен IR вход, можете да свържете HEOS Link с предоставения IR директен каел. Тогава, чрез приложението HEOS ще можете да включите вашата система Denon, да изберете желания аудио източник и да слушате любимата си музика. Можете да слушате различни песни във всяка стая, или да слушате една и съща песен във всички стаи. Предвиден е и 12V тригерен изход, който ви позволява да свържете HEOS Link към други устройства, оборудвани с 12V тригерен вход, като моторизирани завеси или моторизиран прожекционен екран.

Елегантният корпус на HEOS Link е със стилни сребристи акценти, а за удобство за предвидени контролни бутони за регулиране на силата на звука и за заглушаване на звука, дискретно разположени на страничния панел.

ПРЕВРЪЩА ВСЕКИ РЕСИЙВЪР, УСИЛВАТЕЛ ИЛИ ДОМАШНА СТЕРЕО СИСТЕМА В HEOS ЗОНА

СЕГА ПРЕДЛАГА И СЪВМЕСТИМОСТ С HIGH RESOLUTION AUDIO

ВЪЗПРОИЗВЕЖДАНЕ НА ВСЯКА ПЕСЕН ВЪВ ВСЯКА СТАЯ ПО ЗАЯВКА ОТ УСЛУГИ ЗА ПОТОЧНО ПРЕДАВАНЕ (СТРИЙМИНГ) ЧРЕЗ BLUETOOTH И WI-FI ПОТОЧНО ПРЕДАВАНЕ НА АУДИО ДАННИ.

КОНТРОЛ НА DENON AVR, HIFI И MINI ЗА ВКЛЮЧВАНЕ/ИЗКЛЮЧВАНЕ, ИЗБОР НА ВХОД И РЕГУЛИРАНЕ НА СИЛАТА НА ЗВУКА

12V ТРИГЕРЕН ИЗХОД ЗА ВКЛЮЧВАНЕ НА ВЪНШНО УСТРОЙСТВО

ПРЕДУСИЛВАТЕЛЕН ИЗХОД ЗА СЪБУФЪР

АНАЛОГОВ ВХОД И ОПТИЧЕН ЦИФРОВ ВХОД

КОАКСИАЛЕН И ОПТИЧЕН ЦИФРОВИ ИЗХОДИ

РЕГУЛИРУЕМ АНАЛОГОВ ИЗХОД

ФУНКЦИЯ ЗА МНОГО СТАИ

ВЕЛИКОЛЕПЕН ЗВУК

ЛЕСНО ИЗПОЛЗВАЕМО ПРИЛОЖЕНИЕ

ЛЕСНО ИНСТАЛИРАНЕ

ВЪЗПРОИЗВЕЖДАНЕ НА ВСЕКИ ВИСОКОГОВОРИТЕЛ ОТ ВСЯКО СМАРТ УСТРОЙСТВО: ПОТОЧНО ПРЕДАВАНЕ (СТРИЙМИНГ) ОТ ОБЛАЧНИ УСЛУГИ, ДИРЕКТНО ОТ ТЕЛЕФОН/ТАБЛЕТ, USB, МРЕЖОВ СЪРВЪР, AUX ВХОД.

КРАСИВ ДИЗАЙН

Сподели

Мнения (0)

Напиши мнение