999 лв. 949 лв.

Модел:
Denon PMA-800NE
Марка:
Denon

Няма оценка Напиши мнение

Опции

Кредитен модул TBI Bank 19.68

Вземи само за 93.32 лв.

12 x 93.32 лв.

Описание

Интегрираният усилвател Denon PMA-800NE поставя нови стандарти в аудио представянето със своите цифрови входове и вграден грамофонен предусилвател. От дълбоките ниски честоти до детайлните високи, вие можете да се насладите на любимото си съдържание във висока резолюция благодарение на цифрово-аналоговия конвертор, работещ на честота 192kHz/24bit. Със своите 85 вата на канал (при 4 ома),  PMA-800NE доставя достатъчно мощност за да захрани вашите озвучителни тела за оптимално представяне. Свържете любимите си компоненти с PMA-800NE чрез трите оптични и един коаксиален цифрови входове. Захранван от един дву-тактов транзистор Advanced High Current (AHC) на Denon, PMA-800NE осигурява изключително качество на звука, балансиращо високата мощност с деликатна музикална детайлност.  

Интегриран усилвател с висока мощност   

Захранете вашите тонколони с интегрираният усилвател Denon PMA-800N. Разработен със забележителната усилвателна технология на Denon, PMA-800NE доставя 85 вата на канал при 4 ома. Този усилвател предлага съвместимост с възможно най-широкият диапзон от озвучителни тела и импеданси за стабилност при работа. 

Здравина на изработка и внимателно подбрани компоненти   

С повече от 100-годишно наследство в разработката на премиум аудио компоненти, трябва да бъдете сигурни, че вашият продукт от Denon е преминал взискателни тестове. Цялостната естетика, качество на звука и дизайн на PMA-800NE, както и неговите хай-фай компоненти са изработени за да останат дълги години с вас. 

Аналогов режим   

Аналоговия режим на PMA-800NE му позволява да работи като изцяло аналогов усилвател, като изключва напълно коаксиалния и оптичните входове докато слушате пт аналогов източник. Когато включите аналоговият режим, се спира подаването на енергия към цифровата част на усилвателя, което предотвратява възможността за високочестотни интерференции да попречат на работата на аналоговата част на усилвателя. Насладете се на любимите си аналогови източници с неподтисната чистота и детайлна репродукция. 

MM и MC грамофонен предусилвател   

PMA-800NE разполага с грамофонен предусилвател, който приема сигнал както от MM, така и от MC дози. Този грамофонен предусилвател има високо ниво, и за разлика от зациклянето, което може да бъде намерено в други схематики, влошаващо качеството на звука, напредничавия дизайн на грамофонната корекция на PMA-800NE значително подобрява звука.  

Устойчив на вибрации дизайн за чист звук    

Устойчивия на вибрации дизайн редуцира нежеланите ефекти, породени от механични вибрации за да се постигнат стандартите за качествен звук на Denon. Захранващият трансформатор - който е най-големия източник на вибрации сред компонентите - е поставен върху дебела 1,6 мм метална плоча, която подтиска вибрациите, идващи от трансформатора, както и външните вибрации да повлияят на работата му. 

Оптични и коаксиален цифрови входове    

PMA-800NE разполага с три оптични и един коаксиален вход, поддържащи PCM сигнали до 192 kHz/24 bit. Тези цифрови входове помагат за подобряването на качеството на звука идващ от вашите телевизор, блу-рей или мултимедиен плеър. 

Основен трансформатор с индивидуални намотки    

За да се елиминират интерференциите и да се осигури изключително качество на звука, трансформатора на  PMA-800NE разполага с отделно навити намотки за аудио схемите и за контролната част. Интегрираният микропроцесор има режим "STOP" за още по-страхотно качество на звука.  

Микропроцесорен "STOP" режим

Процесорът на PMA-800NE разполага с режим "STOP", който автоматично изключва всички операции на контролера когато той не е нужен за просвирване. При спирането на осцилациите на процесора по време на слушане, аудио сигнала е защитен от външни шумове и така се подобрява качеството на звука. 

Повече от 100 години "за първи път" в аудио технологиите   

Основана през 1910 година, компанията Denon има сериозно наследство в представянето на разработки, създавани за първи път в света - от първият японски производител на аудио електромника до продуцирането на първите комерсиални компакт дискове. Фокусираната инвестиция в изследвания и разработки ви осигурява винаги последните технологии и възможно най-високото качество при всяко слушателско преживяване. Сподели

Мнения (0)

Напиши мнение