619 лв.

Модел:
Denon RCD-M41
Марка:
Denon

Няма оценка Напиши мнение

Опции


Безплатна доставка при плашане по банка

Кредитен модул TBI Bank 19.68

Само за 57.77 лв. на месец

купи на изплащане
12 x 58.83 лв.

Описание

HiFi Система с CD, Bluetooth и FM/AM тунер

Общ преглед

Стъпка нагоре спрямо спечелилата множество награди RCD-M40, новата RCD-M41 предоставя подобрени звук, стил и възможности. Новоразработената, дискретна, аналогова усилвателна схема скъсява пътя на сигнала, водейки до по-голяма чистота и въздействие на звука, а наличието на Bluetooth допринася за удобството при ползване на системата, като в същото време е помислено за възможност за изключването му, когато не се ползва, за намаляване до минимум на влиянието върху звука от други източници. Новият външен вид отразява визията на компонентите от висок клас на Denon, от 'NE' серията. RCD-M41 разполага с два оптични входа за връзка с телевизор, сателитен приемник или друг цифров източник, чието звучене ви се иска да подобрите. Разбира се, системата разполага и с CD плеър и FM/AM радио тунер, а колонките към системата - новите SC-M41 са настроени да звучат според европейските вкусове, превръщайки се в идеалното допълнение на RCD-M41.

Висока изходна мощност от новоразработената изцяло дискретна, аналогова усилвателна схема

Инженерите от Denon напълно са преработили дизайна на системата, както от гледна точка на визията и възможностите за връзка, така и по отношение на аудио схемата, с цел постигане на още по-високо съотношение цена/качество. Новата усилвателна схема предлага 2x30W, така че RCD-M41 да има повече от достатъчно мощност да захрани както предвидените за системата колони  SC-M41, така и други озвучителни тела по ваш избор (системата се предлага и във вариант без колони). Освен това в системата е вграден слушалков усилвател, за любителите на по-дискретното слушане на музика.

Проста и праволинейна схема, за постигане на чистота на звученето  

Популярната М серия на Denon предлага висококачествено звучене, базирано на концепцията "Просто и Праволинейно". Схемата не е излишно усложнена, пътищата на сигнала са къси и всички вредни влияния върху качеството на звука са минимализирани. Дизайнът на схемата, както и начинът на изработка на шасито са подбрани така, зе да гарантират, че звука, който чувате е максимално верен с оригиналното изпълнение. 

Тройна редукция на шума(T.N.R.D.) за запазване на чистотата на сигнала

В един аудио компонент, където разнообразни схеми, платки и пътища на опроводяване могат взаимно да си оказват влияние, не е възможно да се постигнат задоволителни спецификации на звучене, като просто се подсили усилвателната част. Затова Denon са елиминирали три източника на шум, с цел да осигурят възможно най-чисто звучене. Изкривяванията от селекторът на входове, електронното усилване и крайното стъпало са подтиснати, за да се подобри съотношението сигнал/шум и да се осигури още по-уравновесен и драматичен звук.

Bluetooth за мигновено безжично стриймване от смартфони и таблети.

Наред с други варианти за входове, за да се постигне максимална гъвкавост, в системата е интегриран и Bluetooth за мигновено безжично стриймване от смартфони, таблети или компютри.  Предвидена е и възможност за изключване на Bluetooth, за да можете, когато не се възползвате от удобствата на безжичния стрийминг, да се наслаждавате на звук без деградация от други източници - били те CD, FM или някой от дигиталните входове. 

Наслаждавай се на класно звучене в кабинета си, спалнята или която и да било друга стая на твоя дом

Компактните размери от 210мм ширина и само 310мм дълбочина (плюс колоните) позволяват лесното разполагане на D-M41 на рафт/лавица, в спалнята или в кабинета ви. Няколкото варианта за цветови комбинации помагат системата лесно да се впише в интериора ви, като в същото време ви предоставя безупречно звуково качество.

Нов козметичен дизайн

Дизайнът на RCD-M41 е обновен и усъвършенстван, така че да кореспондира с индустриалния дизайн на флагманите на Denon, като многократно награждаваните PMA-2500NE/DCD-2500NE и PMA-1600NE/DCD-1600NE усилватели и CD плеъри.

СПЕЦИФИКАЦИИ - RCD-M41

Функции:

Висококачествен захранващ изход: 2 x 30 W

CD съвместимост: CD / CD-R/RW / WMA / MP3

Тунер: FM (RDS) 

Тон-коректори: Ниски / Високи / Баланс 

Часовник

Таймер за сън

Програмируем таймер: Еднократно / Ежедневно 

Bluetooth

Аналогов вход / изход: 1 / 0

Оптичен цифров вход / изход: 2 / 0

Предусилвателен изход за събуфър

Изход за слушалки

Мощност: (6 ohm, 1kHz) 30 W

Брой на каналите: 2

Честотна характеристика (аналогов вход): 20 Hz   20 kHz

Обхват на приемане Band III

Цветове: черен / сив

Дистанционно управление: RC-1162

Консумация в режим на готовност: 0.3 W

Максимални размери (Ш x Д x В): 210 x 308 x 115 мм

Тегло: 4 кг.


Етикети:

Мнения (0)

Напиши мнение