1,299 лв.

Модел:
Focal Chora 806
Марка:
Focal

Няма оценка Напиши мнение

Опции


Безплатна доставка при плашане по банка

Кредитен модул TBI Bank 19.68

Само за 127.74 лв. на месец

Описание

Дву-лентови букшелф озвучителни тела 

Chora 806 са продукт с взискателна изработка и дизайн. Оставете се да бъдете транспортирани от великолепното динамично качество на звука, възпроизведен от 6,5 инчовия ниско/средночестотен високоговорител, изработен от ексклузивния материал на Focal – Slatefiber (шистови влакна). Комбинацията с високочестотният TMF високоговорител от алуминиево-магнезиева сплав изглежда страхотно заради цвета на конуса на големия говорител, което прави тези озвучителни тела освен изглеждащи страхотно, така и високо производително решение за дома.

Перфектно балансирани, тези букшелф тонколони са подходящи за помещение с размери до 20 квадратни метра.

TNF високочестотен високоговорител от алуминий/магнезий 

Меки и прецизни високи честоти  

Обграждащото окачване на купола към основота му е изработено от материал с памет, наречен Poron. Това окачване е директно взаимствано от световно известният берилиев високочестотен високоговорител на Utopia, и редуцира изкривяванията с една трета в честотния диапазон между 2000 и 3000 Hz – точно където човешкото ухо е най-чувствително.  Пространствеността и много ниската насоченост на този високоговорител с обърнат купол позволява копринените високи честоти да бъдат чути от всяка една точка във вашето помещение. 

Високоговорителя с конус от  Slatefiber (шистови влакна)

Перфектно балансиран звук  

Технологията Slatefiber, ексклузивна за Focal, използва рециклирани, не-тъкани карбонови нишки, добавени в сандвичова конструкция между два слоя от термопластични полимери. В своето търсене на перфектност, инжинерите на Focal са решили да използват насочени само в една посока не-тъкани въглеродни фибри, за да постигнат още по-голяма здравина и по-добър демпинг. Високоговорителите са изработени във фабриката на Focal, като са използвани ултра-модерни индустриални инструменти, а „шистовия” ефект на конусите осигурява освен по-добри здравина и надеждност, също така и лекота – трите най-важни неща за един добър високоговорител.

Един изчистен, модерен дизайн  

Серията Chora предлага модерен дизан, като тъмносивият цвят на конуса на Slatefiber високоговорителя добавя финалния акорд в рафинирания и автентичен външен вид.

Опционалните стойки (продават се отделно) са леко наклонени за перфектно времево изравняване, което осигурява оптимална звукова сцена, фокусирана към слушателя. 

Популярни цветове

Chora се предлагат в три цвята: черен, светло дърво и тъмно дърво. Три цвята, които им позволяват да се впишат във всеки интериор, допринасящи за тяхната уникална естетитика.

Спецификации:

Вид: 2-лентови букшелф озвучителни тела с бас-рефлекс  

Високоговорители: 

 6,5 инча (16.5 см) Slatefiber ниско/средночестотен

1 инч (25 мм) TNF алуминий/магнезий високочестотен с обърнат купол 

Чувствителност (2,83V/1 м): 89dB 

Честотна характеристика (±3 dB): 58Hz-28kHz 

Точка на нискочестотно достигане (-6 dB): 49Hz 

Номинално съпротивление: 8Ω 

Минимално съпротивление: 4.6Ω 

Препоръчителна мощност на усилвателя: 25/120W 

Честота на срез на кросоувъра: 3.000Hz 

Размери (ШxДxВ): 21x27x43.1 см

Нето тегло (тонколона с грил): 7.35 кг.  

Размери на опаковката (ШxДxВ): 59x39x53 см

Нето тегло (с опаковка): 18 кг


Мнения (0)

Напиши мнение