ISOL 8 MiniSub Chroma

2,499 лв. 2,375 лв.

Модел:
ISOL 8 MiniSub Chroma
Марка:
ISOL 8

Няма оценка Напиши мнение

Безплатна доставка при плашане по банка

Кредитен модул TBI Bank 19.68

Само за 221.67 лв. на месец

поръчай на изплащане
12 x 222.29 лв.

Описание

Видео дисплеи, източници с ниско натоварване и усилватели с високо натоварване – всички компоненти се нуждаят от различна обработка на напрежението за да се насладите на върховно представяне на вашата аудио – видео система. Същата отделена филтърна топология, която ще откриете във всички аудиофилски продукти на ISOL 8 е използвана и в MiniSub Chroma, за да отключи потенциала на всяко устройство.

Контактите разполагат със специалния широколентов трансмодален филтър, имплементиран със специално разработени магнити, който е разработен да тушира шума от захранването на вашия дисплей. Това ще подобри детайлността на картината и ще редуцира артефактите при движения.

За другите компоненти с ниска консумация, като източници на аудио и видео са предвидени три отделни контакта с отделна филтрираща схема.

Отделните филтри са характеристика, която направи оригиналния MiniSub легендарен продукт. Тази система понижава кръстосаното замърсяване между компонентите и спира породения от електрическата мрежа шум.

За разлика от повечето продукти за филтрация, който се справят само с общия шум, при контактите за видео дисплеи и контактите за конпоненти с ниска консумация могат да подтискат едновременно общия и диференциалния (фонов) шум, без да шунтират шума към заземяването благодарение на трансмодалната филтърна технология на ISOL 8.

За по-натоварващите компоненти като усилватели е предвидена отделна захранваща секция, която използва многостепенна филтрация, разполагаща със специални компоненти с много ниско съпротивление. Всичко това пречиства гладните за ток и съответно шумни компоненти ефективно, без да подтиска динамичното представяне. 

MiniSub Chroma е сглобен на ръка със страхотно качество на изработка. В ISOL 8 разработват мноиго стриктно своите продукти за да осигуряват непобедимо представяне, което ще ви радва цял живот. В качествената кутия ще намерите същите внимателно прослушвани полипропиленови кондензатори, Mundorf индуктори от безкислородна мед, висококачествени конектори и специално изработени от ISOL 8 дросели, които ще видите и в аудиофилските хай-енд продукти. Можете да бъдете спокойни и по отношение на защита от пренапрежение. Всички продукти на ISOL 8 са проектирани и изработени в Обединеното кралство и идват с 5 годишна гаранция.

MiniSub Chroma е проектиран за да даде на вашата аудио-видео система ефективно подобрение във всеки аспект, без компромис в темпото, ритъма и тайминга на аудиото. Чистото, стабилно захранване, което предоставя продукта ви позволява да се насладите на абсолютно всяко произведение, което ще бъде доставено с максимална детайлност.

Спецификации:

Брой налични контакта: 6 (1 видео диплей, 3 нисък/средно голям товар (източници), 2 за висок товар (усилватели)

Вид контакти: европейско шуко 

Стандартен вход за захранване: 10A IEC с бушон 10 ампера (продукта идва без захранващ кабел)

Размери (Ш х В х Д): 444 x 85 x 305 мм без конектори

Тегло на продукта: 7.5 кг.

Конструкция: Метално шаси с алуминиев преден панел

Волтаж: 230VAC версия за 220-240VAC

Максимален ток при продължителна работа: 

4 ампера на изход за видео дисплей 

6 ампера на всеки от изходите за източници  

6 ампера на всички изходи за източници  

10 ампера на всеки от изходите за усилватели  

10 ампера на всички изходи


Мнения (0)

Напиши мнение