ISOL 8 MiniSub Axis

3,000 лв. 2,850 лв.

Модел:
ISOL 8 MiniSub Axis
Марка:
ISOL 8

Няма оценка Напиши мнение

Опции


Безплатна доставка при плашане по банка

Кредитен модул TBI Bank 19.68

Само за 266.00 лв. на месец

поръчай на изплащане
12 x 266.74 лв.

Описание

MiniSub Axis разполага със същата конфигурация като на MiniSub Wave, но отнася представянето още една стъпка напред с добавянето на Axis DC блокаж. В захранването идващо от електрическата мрежа често се среща значителен правотоков компонент. Той влияе на особено важните магнитни схеми на променливотоковите захранвания на вашето оборудване, деградирайки представянето на системата и създавайки акустичен шум чрез механични вибрации. MiniSib Axis осигурява освобождаването на вашата система от всички негативни ефекти породени от прав ток идващ от захранването.

От ISOL 8 са горди с превъзходното качество на изработка на MiniSub серията, която ги прави инвестиция осигуряваща недостижимо представяне и ще ви служи вярно цял живот.  В качествената кутия ще намерите същите внимателно прослушвани полипропиленови кондензатори, Mundorf индуктори от безкислородна мед, висококачествени конектори и специално изработени от ISOL 8 дросели, които ще видите и в аудиофилските хай-енд продукти. Можете да бъдете спокойни и по отношение на защита от пренапрежение. Всички продукти на ISOL 8 са проектирани и изработени в Обединеното кралство и идват с 5 годишна гаранция.

В резултат на продължителната програма по проектиране и разработка, новото поколение MiniSub отнася вече водещото в класа представяне на още по-високо ниво, помагайки на вашата система да изпълни пълния си потенциал всеки път, в който се наслаждавате на любимата си музика.

Спецификации:

Брой налични контакта: 6 (4 нисък/средно голям товар (източници), 2 за висок товар (усилватели)

Вид контакти: европейско шуко 

Стандартен вход за захранване: 10A IEC с бушон 10 ампера (продукта идва без захранващ кабел)

Размери (Ш х В х Д): 444 x 85 x 305 мм без конектори

Тегло на продукта: 6.7 кг.

Конструкция: Метално шаси с алуминиев преден панел

Волтаж: 230VAC версия за 220-240VAC

Максимален ток при продължителна работа: 

6 ампера на всеки от изходите за източници  

6 ампера на всички изходи за източници  

10 ампера на всеки от изходите за усилватели  

10 ампера на всички изходи


Мнения (0)

Напиши мнение