1,450 лв.

Модел:
KEF Kube 12b
Марка:
KEF

Няма оценка Напиши мнение
Кредитен модул TBI Bank 19.68

Само за 142.58 лв. на месец

Описание

Активен събуфър с 12 инчов високоговорител

Kube 12b е разработен за да доставя най-дълбокия бас от музиката и филмите – ако искате да почуствате как пода се тресе, не поглеждайте другаде.

Перфектен за пресъздаване на дълбок и чист грохот в големи помещения. Kube 12b разполага с 300 ватов усилвател от клас D, голям 12 инчов високоговорител, както и с технологията iBX за динамично разширяване на нискочестотното представяне.

Чуйте нови измерения в звука със събуфърите Kube

Събуфърите в серията Kube безпроблемно доставят експлозивна мощ. Технологията iBX разширява динамично обхвата на нискочестотното представяне, а уникалната възможности на KEF в дизайна, изработката и интегрирането на високоговорителите във фабриката отнася оптимизацията на изцяло нови нива. Потапяща музика и домашно кино, които ви отнасят в сърцето на представлението.

Дълбочина

Отивай дълбоко или си отивай в къщи. Инжинерите и дизайнерите на KEF са работили заедно за да създадат iBX. Този интелигентен алгоритъм създава дълбочина и отключва пълния потенциал на специално изработените високоговорители. Системата ви дава безпрецедентна прецизност и ултимативен синхрон между усилвателя, високоговорителя и кутията със затворен обем. 

Лесна конфигурация

Събуфърите Kube предлагат недостижима гъвкавост при настройка. Пълен комплект от възможности за свързване – LFE, линейно ниво и високо ниво, възможност за настройка на фаза и контролирани от DSP еквализационни настройки ви помагат да изкарате най-доброто от вашия Kube. Поставете го в удобна за вас позиция, сдвоете го с всички озвучителни тела и вид музика и започнете да изследвате нови дълбочини в звука. 

Интеграция

KEF са една от много малкото хай-енд марки, която прави дизайн, разработва и сглобява високоговорителя, кутията, усилвателя и електрониката в собствените си фабрики. Това ниво на интеграция означава, че от KEF са отдадени на чистия звук – а Kube остават верни на този идеал. Резултатът – един високоговорител, една кутия и един усилвател в перфектен синхрон.

Спецификации:

Тегло:  20.6 кг.

Размери (със заден панел и крака / В x Ш x Д):  410 x 393 x 410 мм

Дизайн: активен събуфър (с затворен обем)  

Нискочестотен филтър с възможност за настройка: 40Hz - 140Hz & LFE

Честотна характеристика: от 22 до 140Hz (±3dB) 

Максимално акустично налягане: 114 dB

Мощност на усилвателя: 300W RMS

Вид на усилвателя: вграден, клас D

Високоговорители:  1 x 300 мм (12 инча) 

Входове: RCA линейни, вход по високо ниво 


Етикети:

Сподели

Мнения (0)

Напиши мнение