1,799 лв.

Модел:
KEF R8a
Марка:
KEF

Няма оценка Напиши мнение

Опции

Кредитен модул TBI Bank 19.68

Вземи само за 176.90 лв.

12 x 176.90 лв.

Описание

R8a представляват едно гъвкаво решение за всеки, който иска да добави потапящ 3D звук в дома си. С интегрираните си закачалки за стена, R8a могат да служат и за съраунд или задни озвучителни тела. Освен това, ако се поставят върху други тонколони, R8a ще свирят насочени към тавана, и отразения звук ще създаде истинско Dolby Atmos преживяване без нуждата от сложна инсталация на високоговорители в тавана. Оборудвани с 130 мм (5,25 инча) система Uni-Q с 25 мм (1 инч) високочестотен високоговорител, те ще разкрият всеки детайл и ще го разпръснат в помещението точно по начина, по който го е искал режисьора. 

Uni-Q

Поставянето на високочестотният високоговорител в акустичния център на конуса на средночестотния високоговорител довежда акустичния идеал за единствена точка на звуковъзпроизвеждане съвсем близко до реализация. Новата R серия се възползва от новото 12-то поколение на легендарната система Uni-Q, която е била внимателно разработена със симулации и инструменти за анализ изцяло във фабриката на KEF. Инжинерите на KEF са успели драматично да намалят оцветяването редуцирайки резонансите между отделните елементи на системата. В резултат на всичко това, звукът е по чист, по прецизен и прави стерео картината много по-достоверна.

SHADOW FLARE

Идваща директно от серията Reference, технологията Shadow Flare представлява иновативен метод за редуциране на нежеланите отражения вътре в кутията за деликатни високи честоти. Shadow Flare е внимателно прифилирана отвеждаща повърхност, която разширява вълноводния ефект на Uni-Q системата. Високочестотният високоговорител вече няма “видимост” към ръбовете на кутията, което прави “сенчести места” в точките в които потенциала за дифракции е най-голям.  Резултатът е голямо подобрение на фините детайли, особено когато става въпрос за нежните нюанси на струни, извирени с ръка и други перкусионни звуци. 

Укрепване на кутията   

Солидната платформа е от изключителна важност за страхотния звук. Новата серия R се възползва от специална система за изработка на слоевете материал на кутията. Тя използва вътрешно укрепване, което е сдвоено със „свободни” сглобки и разполага с висока ефективност при разсейването на нежеланите вибрации, които иначе биха променили изкуствено звука. 

Технология с гъвкав изходен порт 

Когато става въпрос за генериране на дълбок и добре артикулиран бас, дизайнът на бас-рефлексния порт е от съществено значение. Портовете в серията R използват иновативни гъвкави стени. Чрез използването на компютърно пресметната динамика на флуидите, изхода и профила на всеки порт е калкулиран да закъсни атаката на турболенцията, докато гъвкавите стени на порта предотвратяват оцветяването на средночестотния диапазон от надлъжните резонанси.

Характеристики:

Модел: R8a

Дизайн: дву-лентов, затворен обем

Високоговорители:

Система Uni-Q : високочестотен: 25мм (1 инч) с вентилиран алуминиев купол , средночестотен: 130 мм (5,25 инча) с алуминиев конус  

Честота на срез на кросоувъра: 2kHz

Честотна характеристика: 96Hz-19.5kHz (-6dB)

Честотна характеристика: 105Hz-18.5kHz (±3dB)

Хармонични изкривявания: <0.3% 200Hz-20kHz (90dB, 1m)

Максимално акустично налягане: 106dB

Препоръчителна мощност на усилвателя: 25-150W (recommended)

Номинално съпротивление:  8Ohm (минимално 4.2 Ohm)

Тегло: 4.45 кг.  

Размери (В X Ш X Д): 173.8 x 174.6 x 259 мм с терминали*

Размери (В X Ш X Д): 173.8 x 174.6 x 255 само кутията

Цветове: Черен пиано лак/бял пиано лак

Цена за чифт.

Сподели

Мнения (0)

Напиши мнение