2,050 лв. 1,949 лв.

Модел:
KEF E 205 5.1 pack
Марка:
KEF

Няма оценка Напиши мнение

Опции

Кредитен модул TBI Bank 19.68

Вземи само за 191.65 лв.

12 x 191.65 лв.

Описание

Екстремно акуратни.  

Перфектно балансирана, лесна за инсталация хай-енд 5.1 система за домашно кино, базирана на новата система на KEF, използваща нови 4.25-инчови Uni-Q високоговорители и подходящ субуфър - новата E305 задминава конкуренцията, изпълвайки помещението с просторен, изящно детайлен и натурален звук, който пресъздава точно магията на оригиналното произведение. 

Нови 4.25-инчови високоговорители. 

Тайната на невероятното хай-фай представяне на тази система е в последното поколение на запазената марка на KEF - Uni-Q коаксиални високоговорители, оригинално разработени за многократно награждаваните озвучителни тела от серията Q. Известна със своята широка дисперсия и чистота на звука,  тази технология дава на системата невероятната натуралност и качество на възпроизвеждането.

Uni-Q високочестотен драйвер

Туитърът в центъра на конуса на средночестотния високоговорител е вентилиран за да се избегне високото налягане от компресирането на въздуха зад конуса, което води до нежелани изкривявания, и поради това представянето на критичните честоти във диапазона на вокалите остава детайлно, с всеки нюанс на оригиналния запис. Вълноводната технология на KEF - Tangerine помага за равномерното излъчване на звука, увеличавайки както дисперсията, така и чувствителността на високочестотният драйвер за натурално представяне. 

Uni-Q ниско/средночестотен драйвер

Поради по-голямата си твърдост в сравнение с конвенционалните материали, алуминиевия конус на ниско/средночестотния високоговорител работи с прецизност в целия честотен диапазон за меки и чисти средни честоти, репродуцирайки човешкият глас със зашеметяваща акуратност.  Обгръщащият по края на конуса Z-flex слой осигурява гладка и постоянна повърхност по ръба, през която преминават необезпокоявано честотите излъчвани от туитъра, без никакви смущения или дефракции. Специално разработеният магнит, който може да бъде намерен само в хай-енд високоговорители, редуцира изкривяванията в средночестотния диапазон генерирайки изключително симетрично магнитно поле, което води до прозрачност при работа, създаваща усещането "че си там". 


Сподели

Мнения (0)

Напиши мнение