1,049 лв.

Модел:
KEF Q650C
Марка:
KEF

Няма оценка Напиши мнение

Опции

Кредитен модул TBI Bank 19.68

Вземи само за 103.15 лв.

12 x 103.15 лв.

Описание

Най-важният елемент от една система за домашно кино е тонколоната за централен канал. Q650C е специално разработена за да репродуцира акуратно намеренията на филмовия режисьор.  Използваща известният драйвер Uni-Q и нов кросоувър, Q650C пренася екшънът от екрана директно в центъра на вашата стая, и предава диалозите прецизно и въздействащо.

"Където и да стоите" Uni-Q звук   

В сърцето на еволюиралите тонколони от серията Q е задвижващата система Uni-Q. Тази характерна иновация на KEF поставя високочестотния високоговорител в акустичния център на ниско/средно честотния високоговорител, като по този начин се приближава максимално до акустичния идеал за звук от една точка. Резултатът е по-детайлен звук и акуратна три-измерна сцена, която се разпределя по-равномерно в помещението, отколкото е възможно при конвенционално озвучително тяло.  Ултра-широката дисперсия на Uni-Q е подобрена и със специалния "мандаринен" вълновод на KEF, намиращ се над купола на високочестотният високоговорител. 

Нов дизайн на системата    

В тези тонколони средночестотният високоговорител е поставен в затворен обем, и това намалява натоварването на Uni-Q системата, като повишава чистотата и детайла и доставя по-чист и стегнат бас. Средночестотното представяне е подобрено отново с повишаване на качеството високоговорителя, като е премахнат кондензатора, блокиращ DC. Неговото премахване също е довело до по-натурално нискочестотно разделяне между високоговорителите. 

Подпомагащи нискочестотни високоговорители и ABR    

Новите нискочестни високоговорители сега имат по-големи гофри, заедно с изцяло ново окачване за да продуцират по-чист бас при високи нива. Новата структура на конусите подобрява чистотата в средночестотния диапазон, а подобрените подпомагащи бас радиатори (Auxiliary Bass Radiator (ABR)) с ново странично и задно окачване доставят по-добре контролиран и по-впечатляващ бас.  

Характеристики: 

Модел: Q650C     

Дизайн : 2,5 лентов, с бас рефлекс      

Високоговорители: 165 mm (6.5 инча) алуминиев Uni-Q,    

25 мм (1 инчов ) вентилиран високочестотен с алуминиев купол,       

165 мм (6.5 инчов) алуминиев нискочестотен      

165 мм (6.5 инчов) алуминиев ABR 

Честотна характеристика: 64Hz-28kHz (±3dB)   

Честота на срязване на кросоувъра: 2.5kHz   

Максимално звуково налягане: 110dB    

Препоръчителна мощност на усилвателя: 15-150W    

Чувствителност:  87dB (2.83V/1m)    

Номинално съпротивление: 8 Ohms (минимум 4.2 Ohms)    

Размери В x Ш x Д:  210 x 629 x 304 мм , 214 x 629 x 304 мм с гумени крачета

Тегло: 13.6 кг.  

Сподели

Мнения (0)

Напиши мнение