1,049 лв.

Модел:
KEF Q350
Марка:
KEF

Няма оценка Напиши мнение

Опции

Кредитен модул TBI Bank 19.68

Вземи само за 103.15 лв.

12 x 103.15 лв.

Описание

Забележителните озвучителни тела от новата серия Q превъзхождат конкуренцията когато пространството е ограничено. Използващи известната система на KEF - Uni-Q в комбинация с Computational Fluid Dynamics (CFD) дизайн на порта, Q350 доставят детайлен, натурален звук с висока чистота и стегнат бас. 

"Където и да стоите" Uni-Q звук   

В сърцето на еволюиралите тонколони от серията Q е задвижващата система Uni-Q. Тази характерна иновация на KEF поставя високочестотния високоговорител в акустичния център на ниско/средно честотния високоговорител, като по този начин се приближава максимално до акустичния идеал за звук от една точка. Резултатът е по-детайлен звук и акуратна три-измерна сцена, която се разпределя по-равномерно в помещението, отколкото е възможно при конвенционално озвучително тяло.  Ултра-широката дисперсия на Uni-Q е подобрена и със специалния "мандаринен" вълновод на KEF, намиращ се над купола на високочестотният високоговорител. 

Нов дизайн на системата    

За да се оптимизира високо резолюционната чистота на букшелф тонколоните от серията Q, Uni-Q драйверът е поставен в центъра на кутията за да се редуцират нежеланите вътрешни резонанси и за да се повиши чистотата и детайла на звука. С поставянето на туитъра в демпнат тунел, който осигурява внимателно терминиране на на звука, идващ  от задната страна на високочестния високоговорител, представянето на ниските средни честоти е драматично подобрено, а новия индуктор на кросоувъра осигурява още по-чисти и стегнати ниски честоти.  

Порт с CFD дизайн   

Специалният Computational Fluid Dynamics (CFD) дизайн на порта, който е изместен на гърба на озвучителните тела осигурява значително подобрение на чистотата на звука, като редуцира чуваемостта на "изтекли" през порта средни честоти. 

Характеристики:   

Модел: Q350   

Дизайн : Дву-лентов, с бас рефлекс  

Високоговорители: 165 мм (6.5 инча) алуминиев Uni-Q, 25 мм (1ичов) вентилиран високочестотен с алуминиев купол    

Честотна характеристика :   63Hz-28kHz (±3dB)    

Честота на срязване на кросоувъра: 2.5kHz    

Максимално звуково налягане:  110dB    

Препоръчителна мощност на усилвателя: 15-120W    

Чувствителност: 87dB (2.83V/1m)   

Номинално съпротивление: 8 Ohms (минимум 3.7 Ohms)

Размери Вx Ш x Д: 358 x 210 x 306 мм, 362 x 210 x 306 мм с гумени крака  

Тегло: 7.6 кг. 

Цена за чифт.  

Сподели

Мнения (0)

Напиши мнение