Klipsch Heresy IV

7,060 лв. 5,999 лв.

Модел:
Klipsch Heresy IV
Марка:
Klipsch

Няма оценка Напиши мнение

Опции


Безплатна доставка при плашане по банка

Кредитен модул TBI Bank 19.68

Само за 559.91 лв. на месец

поръчай на изплащане
12 x 561.47 лв.

Описание

Представени за пръв път през 1957 година, Heresy, един трилентов дизайн, са били предназначени за компактен централен канал за да допълни чифт Klipschorn в стерео конфигурации с три озвучителни тела. Heresy IV предлага безпрецедентно качество на звука от една сравнително компактна тонколона.

Характеристики:

Изцяло нов средночестотен компресионен драйвер K-702, използващ диафрагма от полиамид за невероятна детайлност   

Средночестотният K-702 е сдвоен с K-704 Tractrix® хорна за широка дисперсия

Високочестотният драйвер K-107-TI с титаниева диафрагма разполага с изцяло нова фазова капачка за осигуряване на невероятно равна високочестотна дисперсия

Изцяло нови висококачествено окабеляване и елементна база за звук, верен с оригинала и за най-добра в класа си ефективност и мощност   

За пръв път в историята, the Heresy IV разполагат с задноразположен порт за възможно най-ефективно и бързо деижение на въздуха в класа си, като е редуциран шума от порта за още по-въздействащи ниски честоти

Tractrix портовете на Klipsch използват специално разработени вътрешни разширения, които помагат да се намали турбуленцията на въздуха при навлизане в порта. По-малкото турбулентен въздух помага за редукцията на шума от порта за по-чист и по-мощен бас  

Предлага се във висококачествени дървени фурнири: сатенен черен ясен, натурална череша, американски орех

Разработени и произведени в САЩ 

РАЗРАБОТЕНИ И ПРОИЗВЕДЕНИ В САЩ. НАПРАВЕНИ ДА РАЗКЛАЩАТ.  

Със своите кабинети, произведени с гордост в Хоуп, щата Арканзас за повече от 50 години, озвучителните тела Klipsch Heresy IV са пример за завета на Пол Клипш – изискване за изключително качество на всеки един аудио продукт на марката.

За още 50 години Heresy.

КАКВО НОВО?

ЗАДНО РАЗПОЛОЖЕН ПОРТ

За пръв път в своята дълга история, сега Heresy IV разполага с задноразположен порт, който подобрява нискочестотното представяне с почти 10 Hz, за изпълващ помещението бас.

Използвайки специалната Tractrix геометрия на Klipsch, изцяло новия порт на Heresy IV позволява възможно най-ефективния и бърз трансфер на въздуха в класа си, като едновременно с това редуцира шума от порта за още по-добро нискочестотно представяне.  Tractrix портовете на Klipsch използват специално разработени вътрешни разширения, които помагат да се намали турбуленцията на въздуха при навлизане в порта. По-малкото турбулентен въздух помага за редукцията на шума от порта за по-чист и по-мощен бас.

Oсвен че доставя мек и динамичен звук без изкривявания, Heresy IV се предлагат завършени с висококачествени дървени фурнири. Наклоненият фундамент е включен в комплекта, но може да бъде премахнат при поставяне на шкаф или стойки.

ВЕЛИКАТА АМЕРИКАНСКА КОМПАНИЯ ЗА ОЗВУЧИТЕЛНИ ТЕЛА

Основателят на компанията Пол Клипш е бил инжинер, откривател, екстравагантен и сертифициран гений. Той е прекарал живота си опитвайки се да достави на света все по-добър звук. От 1946 година, Klipsch пази страстта на своят основател – да предостави най-доброто аудио преживяване в дома на клиентите си.

Вие не си купувате тонколони – вие си купувате парче от Американската аудио история, което е произведено с богатството на повече от 70-годишен опит в акустичните технологии.

Спецификации:

Честотна характеристика (+/- 4 dB): 48-20k +/-4dB 

Чувствителност: 99dB @ 2.83V / 1 м

Мощност (продължителна/пикова): 100W/400W 

Максимално акустично налягане (SPL): 116dB при продължителна работа 

Номинално съпротивление: 8 ohm    

Честота на срез на кросоувърите: високи честоти: 4500Hz; средни честоти: 850Hz  

Високочестотен високоговорител: K-107-TI – 1 инчов (2.54 см) компресионен драйвер с титаниева диафрагма

Средночестотен високоговорител: K-702 - 1.75 инчов (4.45 см) компресионен драйвер с диафрагма от полиамид 

Нискочестотен високоговорител: K-28-E  - 12 ичнов (30.48 см) с конус от композитни материали  

Материал на кутията: MDF 

Входове: двойни терминали / bi-wire / bi-amp 

Височина: 63.01 см   

Широчина: 39.37 см

Дълбочина: 33.66 см  

Тегло: 20.41 кг

Цена за чифт.


Етикети:

Мнения (0)

Напиши мнение