1,100 лв. 990 лв.

Модел:
Klipsch R-51PM
Марка:
Klipsch

Няма оценка Напиши мнение

Безплатна доставка при плашане по банка

Кредитен модул TBI Bank 19.68

Само за 97.35 лв. на месец

Описание

Активните озвучителни тела R-51PM използват високо ефективен и мощен, но и минималистичен дизайн, който кара слушателите да се потопят в своите любими музика и филми. С вграденият си усилвател с многобройни входове и блутут безжична свързаност, R-51PM представляват най-гъвкавата стерео система на планетата.

Няма нужда от ресийвър

Озвучителните тела от серията на Klipsch Reference доставящ изпълващ всяко помещение звук без да заемат много място благодарение на вградения усилвател, който е специално разработен за тези високопроизводителни тонколони за да максимизира изходното ниво и качеството на звука. 

С интегрираните грамофонен предусилвател, безжична блутут технология, цифров оптичен и USB и аналогов входове, вие спокойно можете да кажете "довиждане" на обемистия АВ ресийвър. 

Разбира се добре с други   

Без значение дали свързвате грамофон, телевизор, компютър, мобилен телефон или каквото и да е - тези озвучителни тела работят с всичко. 

Динамична еквализация на ниските честоти

Понеже човешкото ухо възприема различните честоти по различен начин при различна сила на слушане, активните тонколони на Klipsch динамично ще се нагаждат към способността на човешкото ухо да възприема ниските честоти. Обикновено тази екстра може да бъде намерена само в АВ ресийвърите, и динамичното усилване се въвежда за пръв път в активните тонколони на Klipsch. Това което получавате е мощен бас, без значение дали слушате на ниски нива, усилено докрай или някъде по средата. 

Специално настроен усилвател

Активните озвучителни тела от серията Reference използват самостоятелни усилватели с ултра-ниски нива на шум, които са специално разработени за да максимизират представянето и да елиминират нуждата от външен усилвател. Това означава че световно известните инжинери на Klipsch имат пълен контрол върху пътя на сигнала. Те са настроили компонентите за да бъдат в перфектен синхрон, което прави звука на системата невероятно потапящ и изпълващ стаята с невероятена акустика.

Технология TRACTRIX® HORN

Ексклузивната технология Tractrix® на Klipsch доставя мощността, детайлността и емоцията на преживяването, което получавате по време на концерт на живо, репродуцирайки възможно най-чистия и натурален звук.  

IMG високоговорител от мед - изработен чрез инжектиране на графит, изключително лек, но същевременно и с екстремна якост, осигуряващ  забележително нискочестотно представяне с минимални пречупвания на конуса и изкривявания.  В комбинация с поставения в Tractrix Horn LTS туитър се постига най-високата ефективност в класа си.  

Алуминиев високочестотен говорител с окачване с линеен ход от Kapton® - технологията минимизира изкривяванията за подобрено и детайлно представяне. Kapton® е екстремно лек и здрав материал, който е използван в окачването на туитъра за да се осигури висока ефективност и за да се подобрят резолюцията и детайлността. LTS високочестотните високоговорители са крайъгълен камък за Klipsch, правейки ги ключов компонент в едни от най-добрите тонколони в света.  

Изчистен и модерен външен вид - видимите болтове, и тънката магнитна решетка придават на тонколоните страхотен външен вид.  

Безпроблемна интеграция със събуфър

Активните тонколони от серията Reference разполагат с изход за събуфър, който ви позволява лесно да добавите бас към вашата стерео система.

Характеристики:

Вграден изцяло цифров усилвател   

1-инчови алуминиеви високочестотнин високоговорители с линеен ход    

90x90 градусови Tractrix хорни

5,25-инчови медни IMG ниско/средночестотни високоговорители

Бас-рефлексен дизайн с задно разположен порт   

Здрави и гъвкави премахващи се магнитни решетки    

Размери: 33,8 x 17,8 x 21,6 см.

Мнения (0)

Напиши мнение